ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul PSD Codrin Ștefănescu sprijină afirmațiile colegului său de partid, Ioan Deneș, care afirma recent că se simte lezat de cuplurile de homosexuali care se țin de mână pe stradă. 

Comentariile social-democratului Ioan Deneș au provocat un protest spontan al comunității homosexualilor, sămbătă, în fața sediului central al PSD, însă asta nu l-a făcut pe senatorul Codrin Ștefănescu să se teamă. 
 
Într-o declarație la Antena3, Ștefănescu a afirmat că este întru totul de acord cu colegul său și că nu susține modul prin care o minoritate vrea să-și externalizeze acest comportament, care nu trebuie promovat public.

„Eu sunt de acord cu domnul Deneș. Adică modul cum această minoritate vrea să-și externalizeze acest comportament, nu trebuie și promovat public. Eu vreau ca băiețelul meu, care acum are opt luni, atunci când va face patru ani să nu vadă doi bărbați că se țin de mână sau se sărută în mijlocul străzii. Au depturi, noi milităm pentru drepturi și libertăți, dar în cazul acesta se manifestă în intimitate. Nu în mod public, nu înfiiază copii, nu se căsătoresc. Suntem un popor cu tradiție creștină. (...) Eu am semnat alături de câteva sute de mii de membri PSD, la scrisoarea pentru Coaliția Familiei, ținem la lucrul ăsta, sunt creștin ortodox, băiețelul meu nu trebuie să vadă cuplurile alea care se țin de mână pe stradă, au libertatea lor, dar în intimitate. (...)Vi se pare normal să se țină de mână pe stradă un bărbat cu barbă cu unul cu mustață? Mie nu mi se pare normal. Trei milioane de români au semnat petiția pentru ca familia să fie formată dintr-un bărbat și o femeie. Nimeni nu vă încalcă drepturile și libertățile, dar faceți ce vreți la voi acasă”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.