ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În seară de marți, 26 decembrie 2023, în jurul orei 20.00, pr. prof. univ. dr. Daniel Buda, decanul Facultății de Teologie „Andrei Șaguna” al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a trecut la cele veșnice, la doar 46 de ani, a informat Mitropolia Ardealului. Originar din Târgu Lăpuș, Maramureș, acesta era născut la data de 7 iunie 1977.

Preotul se afla în comă încă din luna februarie, în urma unui AVC suferit după dozele de vaccin „sigure și eficiente” pe care i le-au recomandat între alții și colegii lui ecumeniști Constantin Necula și Vasile Bănescu. Dacă în cazul lui Bănescu consecințele vaccinului Pfizer se văd mai mult la cap, în cazul lui Necula aceste se simt la picioare, din câte se știe.

Accidentul cerebral hemoragic care l-a băgat în comă a fost suferit de fostul decan pe 23 februarie 2023, în timpul unei conferințe interconfesionale desfășurate în Germania.

În luna martie, ActiveNews a făcut un apel umanitar pentru acesta, terapia sa de recuperare fiind estimată atunci la circa 50.000 de euro.

Preotul profesor obișnuia să călătorească destul de des în SUA, unde se știe că vaccinul anticovid era obligatoriu pentru turiști.

El a ținut o serie de seri duhovnicești în Texas, chiar în timpul pandemiei, în 2021.

Totodată, în decembrie 2022, preotul și-a petrecut Crăciunul în Texas.

Iată ce spunea politica CDC cu privire la intrarea cetățenilor străini pe teritoriul SUA:

„Dacă nu sunteți cetățean american și nu sunteți imigrant (nu sunteți cetățean american, cetățean american, rezident permanent legal sau călătoriți în Statele Unite cu o viză de imigrant), va trebui să prezentați dovada că ați fost complet vaccinat împotriva COVID-19 înainte de a călători cu avionul în Statele Unite dintr-o țară străină.”

Fostul decan a lucrat la Consiliul Mondial al Bisericilor ca secretar executiv dar a avut și alte funcții pe perioada celor zece ani de prezență acolo, fiind cunoscut ca un înverșunat ecumenist și globalist, fapt pentru care a și fost prezent la un moment dat la Forumul Economic Mondial de la Viena, un loc unde nu ajunge oricine, lucru mărturisit chiar de el într-un interviu din turnulsfatului.ro din 24 decembrie 2013.

La aceeași facultate a mai murit un student de anul doi care s-a vaccinat, instituția, prin reprezentanții ei, decanul Daniel Buda și prodecanul Constantin Necula, la rândul lui și „ambasador” al DSP-ului lui Raed Arafat, numărându-se printre susținătorii pasivi sau activi ai campaniei de vaccinare cu seruri experimentale Covid, potrivit unui cunoscător al situației.

La începutul lunii trecute, pe 2 noiembrie 2023, a murit „după o luptă cu o boală incurabilă” și conf. univ. dr. Angela Bănăduc, fost decan al Facultății de Științe din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, în vârstă de 52 de ani.

Potrivit Universității, la data de 1 noiembrie 2021, gradul de vaccinare împotriva COVID-19 în rândul personalului Universității „Lucian Blaga” din Sibiu era de 80,18%, dintre care:

  • Cadre didactice vaccinate: 571 (85.22% )
  • Personal didactic auxiliar și nedidactic vaccinat: 311 (70.68%).

 

 

 

Dumnezeu să-i ierte!