ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cu tristețe în suflete și profund regret, anunțăm dispariția prematură a colegului nostru OLIMPIU FLEȘERU care a părăsit prea devreme această lume.” a anunțat azi, marți, 24 ianuarie 2023, Primăria Deva.

„Pierderea colegului nostru care avea doar 46 de ani ne-a marcat pe toți. A fost un om minunat, un om inimos, respectuos și care te ajuta de fiecare dată când aveai nevoie.

Va rămâne veșnic în amintirea noastră.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis public Colectivul Primăriei Municipiului Deva.

Olimpiu Fleșeru era consilier la Primăria Deva. Din Declarația sa de avere rezultă că nu avea familie, stătea într-o garsonieră și avea o Dacia Solenza. Din spusele apropiaților „era sănătos tun, sportiv și culturist”.

„Nu stiu ce s a putut intampla, ultima data cand ne-am vazut, era cat un munte si sanatos. Inima ta se odihneste acum, dar inima celor care raman in urma, sangereaza. Ingerii sa te conduca mai departe pe drumul tau ! Sincere Condoleante familiei!”, a scris Deak Karoly, în aparență un cunoscut al victimei.

„Dumnezeu să-l ierte! Mergeam cu el la sală exact la un an după ce și a făcut a treia doză”, a scris un alt aparent prieten, Florentin Gherman.

Din comentariile survenite postării Primăriei aflăm că victima a decedat subit în urma unui infarct. Poliția și Parchetul probabil nu o să investigheze pista vaccinurilor pentru că, așa cum a zis și savantul de renume mondial Valeriu Gheorghiță, acestea sunt „sigure și eficiente”. Bine, n-a zis exact și pentru ce. Pentru inimă sau pentru cord?