ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adriana Săftoiu, deputată PNL, a izbucnit în lacrimi,  într-o emsiune la România TV,  fiind unul dintre politicienii care au ascultat înregistrările convorbirilor Alexandrei la 112 în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților.
 
Săftoiu a lansat o ipoteză cutremurătoare, după ce a auzit înregistrarea vocii Alexandrei Măceșanu, în conversațiile cu operatorii de la 112 și cu Poliția Caracal.

„Cineva, mai presus de noi și mai deștept, ne manipulează. 80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață. Mă simt neputincioasă. Ar trebuie să le auziți vocile, lucrul ăsta o să vă sperie. Cum mama dracului oamenii aceia au fost la poartă și nu au făcut nimic. Ne cred tâmpiți pe toți? Ne păcălesc pe toți, eu așa cred. Ne lăsăm duși pe această direcție, eu cred că lucrurile sunt mult mai grave. Nimeni nu are curaj să o destructureze, e mult mai grav.”, a spus Adriana Săftoiu la România TV.

Adriana Săftoiu, care a ascultat înregistrările convorbirilor Alexandrei la 112, în Comisia de apărare a Camerei Deputaților, spune că „acel monstru nu e singur! Și cineva încearcă să ne convingă că e singur”.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu ați auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziți vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înțeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acela monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.