ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Locuitorii din Waterford, Irlanda, sunt devastați să afle că un erou local, căpitanul Roy Butler a murit luni din cauza unei hemoragii cerebrale masive la 3 zile după ce a primit vaccinul Johnson.  A fost jucător, antrenor, mentor, iubit de prieteni și familie. Mass-media menține tăcerea în continuare cu privire la vaccin”, s-a arătat într-o postare pe Twitter.

"Waterford FC este profund îndurerată să afle de moartea fostului jucător și fan adevărat al echipei Blues, Roy Butler. Roy s-a alăturat celor de la Blues în 2014 de la Villa FC. Roy a fost votat Jucătorul U19 al sezonului în 2015 înainte de a se lega de prima echipă Blues - o recompensă meritată pentru talentatul albastru adevărat care a continuat să fie căpitanul mândru al primei echipe în mai multe rânduri”, a transmis conducerea clubului.

„Roy a mers, sănătos 100%, la doctori, vineri, pentru a se vaccina cu serul Johnson&Johnson, gândindu-se că va putea merge cu echipa în Dubai în luna septembrie. Apoi, la scurt timp, i-a apărut o hemoragie cerebrală, ceea ce i-a și adus moartea, luni. Dar nu a murit în zadar..Suntem atât de supărați că a trebuit să fie el...care să deschidă ochii oamenilor ca să știe ce se petrece...toate aceste vaccinuri sunt experimentale. Vă rog gândiți-vă înainte să să-i duceți pe copii la vaccinare. Dacă această postare va salva un singur om de soarta lui Roy...vă rog să distribuiți repede până nu o vor da jos de pe Facebook. Oamenii trebuie să știe ce s-a întâmplat. Sunt mai mulți oameni care mor de vaccin, decât de virus. Roy a fost doar un copilaș care avea viața înainte”, au declarat apropiații, pe Facebook.