ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un dezertor chinez spune că în China s-ar produce variante COVID pentru a acoperi scurgerile din laboratorul Wuhan. Potrivit unui raport realizat de Red State, dezertorul de rang înalt se află la DIA (Agenția de Informații a Apărării) de trei luni, furnizând "un raport detaliat din punct de vedere tehnic oficialilor americani", potrivit LifeSIteNews. El ar fi fost ascuns de DIA chiar și de FBI și CIA

Într-o serie recentă de tweet-uri, jurnalistul independent Adam Housley a atras atenția asupra existenței informatorului care le-a spus autorităților DIA că în China se produc variante ale virusului, sugerând că virusul COVID-19 provine de la lilieci, pentru a ascunde faptul că provine din laboratorul din Wuhan. 

"Sursele spun că nivelul de încredere în informațiile dezertorului este ceea ce a dus la o criză bruscă de încredere în Dr. Anthony Fauci", afirmă un raport, "adăugând că personalul din cadrul Institutului de Cercetare Medicală a Armatei SUA pentru Boli Infecțioase detașat la DIA a coroborat detalii foarte tehnice ale informațiilor furnizate de dezertor."

După ce a anulat ancheta administrației Trump privind originile virusului, Administrația Biden a fost nevoită recent să lanseze în grabă o altă anchetă.

"Ni se spune că presiunea sporită asupra Chinei din ultimele zile se datorează unui dezertor cu cunoștințe din interior", a scris Housley pe Twitter”. 

Sursele spun despre conducerea DIA  că a păstrat dezertorul în cadrul rețelei lor de Servicii Clandestine pentru a împiedica Departamentul de Stat să aibă acces la această persoană, a cărei existență a fost ascunsă de alte agenții, deoarece conducerea DIA crede că există spioni sau surse chinezești în interiorul FBI, CIA și în alte câteva agenții federale."

Într-un comentariu scris pentru LifeSiteNews la sfârșitul lunii trecute, expertul în China, Steven Mosher a indicat de ce FBI, CIA și alte agenții de informații americane nu sunt demne de încredere: 

”Eu însumi am puțină încredere că aceste agenții puternic politizate vor produce altceva decât o mușamalizare a responsabilității Chinei pentru pandemia pe care a dezlănțuit-o în lume. Ca să nu mai vorbim de faptul că acestea vor porni de la zero în desfășurarea investigației lor”.