ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă de la primul atac al siteului recorder la Biserica Ortodoxă Română am arătat că, după părerea noastră, dejecțiile armatei de negrișori anticreștini reprezintă modul în care s-a gândit sistemul să atace Biserica pentru neimplicarea instituției poporului român în propaganda politico-militară a campaniei de vaccinare.

A urmat apoi atacul și mai direcet la adresa Patriarhului Bisericii, Prefericitul Părinte Daniel. Era de prevăzut. Ne amintim ce le-a prezis Patriarhul în urmă cu un an, de Sfântul Dimitrie, Ocrtotitorul Bucureștilor, celor care se împotrivesc Sfinților și își închipuie că pot să-L batjocorească pe Însuși Dumnezeu. Ceasul profeției nu este departe. Un video-blogger, pe care puteți să-l urmăriți mai jos, un jurnalist și un activist civic naționalist desființează în câteva fraze tonele de dezinformări devărsate în capul bieților urmăritori ai site-ul de tip soroșist recorder. Săracii de ei (cititorii)!

George Damian: M-am apucat de o investigație sub acoperire

„M-a cuprins îngrijorarea când am aflat că BOR a primit din fonduri publice 1,3 miliarde lei pentru bisericile din București în ultimii 13 ani. O sumă absolut colosală.”, scrie cu suspans George Damian, cunoscutul jurnalist și istoric de la ziarul Ziua de pe vremuri.
 
„Ca să-mi fac o idee despre dimensiunea reală a jafului din România, să-mi dau seama câte spitale și școli ar fi putut fi construite de banii ăștia m-am apucat de o investigație sub acoperire. Am băgat modul anonim pe Google și am intrat în măruntaiele tenebroase ale sitului Ministerului de Finanțe și cel al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Am descărcat cu dibăcie mai multe .pdf-uri, uitându-mă neîncetat peste umăr.
 
Am folosit tehnologii sofisticate, o prea-minunată aplicație numită Excel unde am introdus cifrele adunate cu multă osteneală în mai puțin de 20 de minute. Am închis ochii și mi-am aprins o țigară înainte să văd câți bani s-au dus în ultimii 13 ani la Ministerul Educației și pe sănătate (Ministerul Sănătății plus CNAS).
 
Educația a primit în ultimii 13 ani 194 miliarde lei. Pe care știm cu toții cum i-au cheltuit.
Sănătatea a primit în ultimii 13 ani 398 miliarde lei. Pe care știm cu toții cum i-au cheltuit.”, concluzionează publicistul.

Aureliu Surulescu de la NeamUnit: Ce e bun la "reportajul” ăstora de la Recorder…?!

„Păi ne arată că Patriarhul Daniel e un foarte bun manager. Știam asta, dar acum sunt sigur.
Trustul de presă al B.O.R. nu ar fi făcut niciodată un documentar despre Patriarh atât de bun si prezentat "cool”. Din modestie.

Ne mai arată că Biserica este singura instituție din România care construiește,temeinic,planificat, organizat.
Cu capital Public și Privat. Acolo unde statul… a eșuat.

O face bine, are grijă de patrimoniul uriaș aflat in grija Sa, pe lângă asta face și spitale,centre si asezaminte pentru copii si vârstnici, hrănește mii de oameni si milioane de suflete.

Eu sper că pe undeva să fiu și eu acolo trecut ca fiind parte din "Clanul Marelui Alb”, pentru că este singura Autoritate a acestui Stat Eșuat pe care o recunosc!

Nu ca să mă laud,dar la ceas de noapte impreună cu clanul Neamunit România am pus și noi umărul in 2018 la inaugurare, ba chiar am avut onoarea,printre altele, să cărăm și să așezăm ușile Sfântului Altar.

Asta așa să pot spune copiilor mei că familia noastră,clanul nostru, este MARE și condus VREDNIC de al nostru ALB PATRIARH!”

#alaturidePatriarh

Subsemnăm.