ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Genocidul împotriva vârstnicilor este în plin avânt în S.U.A. și în întreaga lume, susține Brian Shilhavy, editor la Health Impact News, pe pagina web VACCINE IMPACT.

Health Impact News relata vineri, 14 ianuarie, cum căminele de bătrâni care își injectează rezidenții cu vaccinul Pfizer împotriva coronavirusului îi omoară, astfel, pe mulți dintre ei, mai ales pe cei mai vârstnici, de peste 80 de ani. Afirmația are la bază anunțul agenției norvegiene pentru medicamente, care a anunțat că 23 de oameni au murit după ce au primit vaccinul experimental anti-COVID fabricat de Pfizer, iar aceasta raportat la un număr total de doar 25.000 de vaccinări la nivelul întregii țări. Toți cei 23 erau în vârstă de peste 80 de ani.

Același site informa duminică, 10 ianuarie, că un centru de îngrijire pentru vârstnici din Auburn, New York, nu raportase niciun deces atribuit coronavirusului până nu a început vaccinarea cu același produs dezvoltat de Pfizer, în urma căruia au murit 24 de persoane.

Cea mai mare tragedie la aceste decese, care relevă crime împotriva umanității și lipsa de considerație a sistemului medical față de viețile vârstnicilor, este că aceste vaccinuri experimentale nici măcar nu sunt necesare, întrucât există deja tratamente eficiente și sigure împotriva coronavirusului, la care doctorii au raportat o rată de succes de aproape 100% când au tratat pacienții din fază incipientă. Acestea sunt medicamente mai vechi deja autorizate de FDA pentru alte tratamente, printre care și Hidroxiclorochina, care a fost marginalizată în tratamentul administrat în spitale pacienților cu COVID. Un alt medicament, autorizat de FDA de multă vreme, pe care mulți doctori l-au folosit cu mare succes în tratarea pacienților cu COVID, ajungând chiar să depună mărturie în Congres în favoarea lui, numindu-l „un medicament-minune”, este Ivermectina.
 
Dr. Pierre Kory, specialist în boli pulmonare și îngrijirea critică, dar și conferențiar universitar la St. Luke’s Aurora Medical Center din Milwaukee, Wisconsin, a pledat în fața membrilor Congresului ca aceștia să dispună examinarea de către Institutul Național de Sănătate (NIH), Centrul pentru Prevenția si Controlul Bolilor (CDC) și Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a „munților” de date pe care el și colegii săi le-au strâns privind medicamentul Ivermectină și succesul pe care ei l-au avut cu acesta în tratarea pacienților cu COVID. „Dacă îl iei, nu te îmbolnăvești”, a afirmat el. 

O familie se luptă cu complexul medico-industrial pentru a-și salva mama - judecătorul Henry J. Nowak de la Curtea Supremă a statului New York decide în favoarea lor.

The Buffalo News relatează o întâmplare din statul New York în care membrii familiei unei femei de 80 de ani, Judith Smentkiewicz, au început să facă propriile cercetări după ce mama lor a fost diagnosticată cu COVID și conectată la un ventilator, dându-i-se doar 20% șanse de supraviețuire. Aceștia au citit despre Ivermectină și l-au convins pe unul dintre doctorii de la secția de terapie intensivă a spitalului suburban „Millard Fillmore” să o lase să încerce acest medicament. 

Potrivit spuselor familiei, în 2 ianuarie, femeii i s-a administrat prima doză de Ivermectină, cu un efect excelent. „În mai puțin de 48 de ore, mama mea a fost deconectată de la ventilator, transferată din secția de terapie intensivă și era capabilă să se ridice singură și să comunice”, a declarat fiul ei în fața instanței.

Însă, la scurtă vreme, ea a fost transferată în altă aripă a spitalului, departe de Terapia Intensivă, iar doctorii de acolo au refuzat să îi permită să continue tratamentul cu Ivermectină. Ca urmare, starea ei a început să se înrăutățească rapid. 

„Am fost uluiți când i s-a refuzat administrarea altor doze (de Ivermectină - n. red.)”, a spus Michael Smentkiewicz. „De aceea l-am sunat pe av. Ralph Lorigo și am dat în judecată spitalul”.

În mod surprinzător, spitalul nu a dat înapoi nici confruntat cu o luptă în instanță, ci a continuat să-și apere opțiunea de a-i refuza femeii un medicament care îi salva viața.

Kaleida Health, care administrează spitalul, s-a opus în instanță solicitării familiei. Avocatul din partea Kaleida a argumentat că doctorii - nu tribunalul - ar trebui să ia decizii privind îngrijirea medicală. Din fericire, judecătorul nu s-a lăsat convins și, practic, a salvat viața femeii.