ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutele Naționale de Sănătate (NIH) ale doctorului Anthony Fauci au cheltuit milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru experimente crude și neobișnuite în care oamenii de știință „schilodeau maimuțele cu injecții toxice în creier” prin intermediul unor dispozitive implantate în craniu, dezvăluie un nou raport îngrijorător, potrivit publicației enVolve.

Proiectul malefic a fost finanțat de NIH cel puțin din 2018 și a primit 16 milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru experimente chinuitoare care includ:

  • Închiderea maimuțelor singure în cuști mici;
  • Perforarea de găuri în craniul maimuțelor;
  • Implantarea de dispozitive pentru imobilizarea capului;
  • Implantarea de electrozi în creierul maimuțelor;
  • Injectarea de toxine care distrug creierul maimuțelor, făcându-le să își piardă controlul asupra membrelor, gurii și a altor părți ale corpului.

Thegatewaypundit.com relatează: În timpul investigației, White Coat Waste Project (WCW) a surprins, de asemenea, imagini șocante de la Centrul Național „Yerkes” pentru Studierea Primatelor (Yerkes NPRC), din cadrul Universității Emory, unde se desfășurau unele dintre aceste cercetări. Maimuțele erau închise în cuști mici și se poate vedea cum dispozitivele de fixare a capului le ies din craniu.

Structurile metalice de pe craniul maimuțelor includ un electrod care se conectează direct la creier, ceea ce le permite cercetătorilor să distrugă anumite zone cu substanțe chimice toxice. 

Potrivit videoclipului, testele malefice „paralizează membrele maimuțelor și provoacă tremurături”.
 
În total, Yerkes NPRC deține peste 4.000 de primate care sunt folosite în experimente frivole și crude, la care se opun majoritatea americanilor.

Organizația „White Coat Waste Project” a depus o plângere federală în urma descoperirii experimentelor crude. Pe lângă natura tulburătoare a cercetărilor, grupul a constatat că NIH, împreună cu Centrele Naționale de Cercetare a Primatelor, au comis mai multe nereguli legate de „dezvăluirea costurilor” atunci când au anunțat planurile de desfășurare a cercetărilor. 

WCWP susține că utilizarea banilor contribuabililor pentru aceste experimente a încălcat „Amendamentul Stevens”, o lege federală în vigoare de mult timp care prevede publicarea unor comunicate de presă sau declarații detaliate care să descrie proiectul și să includă o contabilizare exactă a fondurilor contribuabililor.

Cercetarea privind „injectarea toxică a creierului” este doar unul dintre numeroasele experimente îngrijorătoare pe care NIH le-a aprobat cu fonduri de la contribuabili. Printre celelalte moduri îngrijorătoare în care au cheltuit banii publici se numără:

  • Transformarea maimuțelor în niște alcoolice (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Oregon)
  • Inducerea prin intervenție chirurgicală a atacurilor de cord la maimuțe (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Washington)
  • Expunerea maimuțelor la arme biologice (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Tulane)
  • Amenințarea intenționată a maimuțelor pentru a le provoca frică și anxietate (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din California)
  • Torturarea psihologică a babuinilor (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Southwest)
  • Perforarea craniului maimuțelor și injectarea de Ritalin, un medicament pentru ADHD (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Wisconsin)

Implanturile cerebrale în stil SF pe primate sunt doar cel mai recent episod al spectacolului de groază realizat de Fauci. Recent, s-a descoperit că acest monstru bolnav a aprobat, de asemenea, sume mari din banii contribuabililor pentru a finanța experimente abuzive pe câini - chiar dacă cercetările fuseseră deja efectuate.