ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul american de investigații și dezvăluiri James O'Keefe a publicat miercuri o înregistrare video, în care susține că un oficial al CIA, Amjad Fseisi, a fost surprins în timp ce recunoștea că agenția și mai mulți oficiali, inclusiv Mike Pompeo, i-au ascuns informații lui Donald Trump când acesta era președinte.
 
Oficialul poate fi auzit spunând că Agenția Centrală de Informații l-a spionat și îl monitorizează și în prezent pe liderul republican cât și pe fosta sa soție.

O'Keefe, într-o postare pe X, a declarat că Fseisi este un manager de proiect care lucrează în cadrul operațiunilor cibernetice pentru CIA. De asemenea, el este un contractor al Agenției Naționale de Securitate (NSA) cu autorizație strict secretă care lucrează pentru Deloitte.

Fseisi, potrivit lui James O'Keefe, a lucrat sub acoperire și are cunoștințe la „cele mai înalte niveluri ale agențiilor de informații, inclusiv personalul executiv”.

„Vorbim despre director și subordonații săi, foștii directori CIA Gina Haspel. Și cred că și Mike Pompeo a făcut același lucru", poate fi auzit oficialul spunând la camera ascunsă. El mai adaugă că aceștia „au ținut informații departe de el” (Trump) pentru sub pretextul că le va dezvălui.
 
Ofițerul CIA - posibila sursă falsificatoare a narațiunii progresistei Hillary Clinton privind legăturile inexistente ale lui Donald Trump cu Rusia
 
Amjad adaugă în continuare în mod fals că Trump este un „activ rusesc”, conform narațiunii progresistei Hillary Clinton. „Există anumiți oameni care i-ar oferi o imagine de ansamblu la nivel înalt, dar nu-i dau niciodată detalii. Știți de ce? Pentru că el va divulga acele detalii. El este un activ rusesc. Este deținut de nenorociții de ruși”, susține sursa CIA care ar fi fost folosită și de FBI pentru înscenarea pe aceeași temă regizată fostului președinte și dovedită totalmente falsă în urma unei anchete federale.

Înregistrarea video îl arată pe oficialul CIA spunând că el și echipa sa îl monitorizează pe fostul președinte. „Noi monitorizăm totul. Avem, de asemenea, oameni care îi monitorizează fosta soție. Îi place să folosească telefoane cu cartelă”.

El dezvăluie că CIA fură informații și intră în alte țări „așa, pur și simplu”. Amjad afirmă că în prezent lucrează la Centrul de Misiune CIA în China.

„Oficialul pare să fi fost concediat ca urmare a reportajului nostru”, a informat O'Keefe ulterior. Când CIA a fost rugată să comenteze, O'Keefe Media a primit o declarație exclusivă din partea unui purtător de cuvânt al CIA:

„Aceste afirmații despre CIA sunt absolut false și ridicole. CIA este o instituție absolut apolitică, care oferă sprijin în materie de informații factorilor de decizie politică, inclusiv președintelui Statelor Unite, indiferent de cine ocupă această funcție. Suntem o agenție axată pe informații externe și nu îl monitorizăm pe fostul președinte. Persoana care face aceste acuzații este un fost contractor care nu reprezintă CIA.”

Cu toate acestea, în videoclipul prezentat, oficialul CIA își flutură insigna verde a comunității de informații. Insignele verzi sunt angajate în mod special pentru cei contractați de agenție. Kash Patel, fostul director adjunct al Serviciului Național de Informații, a declarat: "O persoană care deține o insignă verde de contractor are voie să o dețină în mod legal doar în timp ce este angajată oficial ca contractor al comunității de informații. La orice încetare a contractului, legitimațiile sunt returnate agenției de origine și distruse imediat."