ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pilot al companiei aeriene Biman Bangladesh a decedat în urma unei urgențe medicale petrecute în timpul unui zbor dinspre Muscat spre Dhaka. Incidentul a impus ca zborul să fie deviat spre Nagpur, în India, unde pilotul a murit la spital din cauza unei hemoragii cerebrale, arată Simple Flying.

Potrivit publicației The Aviation Herald, zborul BG22 a trebuit deviat după ce căpitanului Nawshad Ataul Quaiyum, în vârstă de 44 de ani, i s-a făcut rău. Incidentul, despre care inițial s-a crezut că a fost un atac de cord, l-a făcut să-și piardă conștiența. Zburând la o altitudine de aproximativ 11.000 de metri, copilotul a preluat controlul aeronavei, schimbându-i direcția spre Nagpur (NAG), India.

În timpul acestei devieri, s-au făcut încercări de resuscitare, aeronava aterizând în siguranță pe pista 32 din Nagpur după 40 de minute. La aterizarea în Nagpur, căpitanul a fost transportat la spital. Din păcate, în ciuda îngrijirii medicale acordate într-o unitate de terapie intensivă, nu și-a putut recăpăta conștiența. A murit la câteva ore după aterizarea în Nagpur.
 
Este important de precizat faptul că piloții de avion sunt periodic supuși unor controale riguroase de sănătate și, la cel mai mic semn de boală, sunt declarați inapți de zbor până când se recuperează. Eventualele probleme cardiace ale pilotului ar fi trebuit să fie sesizate cu mult timp înainte de compania aeriană, pentru a nu pune în pericol viața acestuia și siguranța zborului. Asta numai dacă acea companie nu a forțat, în mod inconștient, injectarea angajaților cu serurile experimentale Covid, ale căror reacții adverse severe se manifestă și sub formă de cheaguri de sânge, accident vascular cerebral (AVC), miocardite sau pericardite ce culminează cu un atac de cord.