ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pilotul american Greg Pearson, care a suferit efecte adverse după vaccinul COVID, a dezvăluit recent un adevăr șocant, într-un interviu acordat postului Real America's Voice, arată The Covid Blog

Pearson a declarat că „piloții vaccinați reprezintă un risc de zbor”, deoarece unii se duc la serviciu cu „dureri cumplite de cap și în piept”.

Dezvăluirea sa a fost făcută după ce Theresa Long, o avertizoare din cadrul Armatei SUA, a declarat la sfârșitul anului trecut că a fost nevoită să rețină la sol trei piloți din trei într-o singură dimineață din cauza unor afecțiuni provocate de vaccinuri.
 
Pearson a făcut injecția Covid împotriva voinței sale, ca urmare a obligativității impuse de angajator. El a fost nevoit să meargă la urgențe la scurt timp după aceea, deoarece inima a început să îi bată cu putere, „gata să iasă din piept”.
 
„M-am dus la Urgențe, unde mi-au făcut rapid un EKG, perfuzii și analize de sânge și au constatat că aveam fibrilație atrială. Este principala cauză a accidentului vascular cerebral”.
 
Aș fi putut face un atac cerebral la 30 de metri înălțime, în timpul unei manevre de aterizare. Aș fi putut să apăs pe manșă înainte ca persoana de lângă mine să poată face ceva. [Atunci] totul s-ar fi terminat pentru o mulțime de oameni.”
 
Ceea ce a dezvăluit apoi Pearson a fost cu adevărat șocant, spunând că știe mai mulți piloți activi care sunt vătămați de vaccin, dar care tac de teamă că își vor pierde locul de muncă, după ce s-au injectat cu seruri experimentale tot de teamă să nu-și piardă locul de muncă (ne întrebăm ce altceva ar mai fi în stare să facă niște piloți șantajați cu pierderea locului de muncă):

„Există mai mulți piloți care se tem să iasă public și să vorbească... Se tem de represalii.

Sunt oameni care se duc la serviciu cu dureri cumplite de cap și în piept.

Le este teamă că își vor periclita cariera.” VIDEO: