ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic malaezian cu un mare număr de urmăritori pe Facebook și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid. 

Dr. Syafiq Nordin, un medic malaezian cu aproape 10.000 de urmăritori pe Facebook, și-a cerut scuze public pentru rolul său în recomandarea și adiminstrarea vaccinului Pfizer în timpul pandemiei.
 
El recunoaște că are regrete în urma recentelor studii despre vaccinul Pfizer și se simte părtaș la slăbiciunea din cadrul industriei care a ieșit la iveală.

El își cere scuze din inimă, în special celor care i-au cerut sfatul medical în perioada de vaccinare în masă, recunoscându-și limitele în ceea ce privește acordarea de asistență financiară pentru orice complicații care ar putea apărea în urma vaccinului. 

Aceasta este traducerea în limba engleză a mesajului său de ieri (18 aprilie 2024) de pe Facebook. 

VĂ ROG SĂ MĂ IERTAȚI

Având în vedere știrile recente despre Pfizer, a fost dezvăluită o slăbiciune a industriei din care fac parte.

Mă simt întristat, deoarece, înainte de a-l cunoaște pe Dr. Razin Jaafar, au existat multe greșeli în sfaturile medicale pe care le-am oferit, în special în ceea ce privește vaccinul COVID.

Cu toate acestea, îi sunt foarte recunoscător pentru că acum am ochii mai deschiși și sunt mai luminat cu privire la științele sănătății, care, sincer, sunt mai naturale și mai potrivite pentru sufletul meu ca medic și ca musulman.

În perioadele COVID trecute, nu se poate nega faptul că a fost dificil pentru lucrătorii din domeniul sănătății care s-au străduit să ofere cele mai bune servicii de sănătate, și chiar mai dificil pentru restul cetățenilor care se confruntau cu închiderea.

Administrarea vaccinului în acel moment a fost considerată cea mai bună cale, iar programul de vaccinare în masă a fost lansat foarte repede.

Am fost, de asemenea, implicat, în calitatea mea, în oferirea de sfaturi medicale și în obținerea "consimțământului" pentru ca vaccinul să poată fi administrat.

Eu, în calitate de medic, am primit, de asemenea, 3 vaccinuri Pfizer.

Totul s-a întâmplat într-o manieră "touch & go", mi-a fost imposibil să identific cui am dat sfaturi medicale legate de această problemă.

Prin aceasta, doresc să-mi cer scuze de o mie de ori pentru greșelile pe care le-am făcut în anii anteriori, în special față de cei care au venit la mine în timpul sezonului de vaccinare în masă COVID.

Sincer, sunt incapabil să ajut financiar în cazul în care apar complicații.

Cu toate acestea, voi face tot posibilul pentru a oferi sfaturi medicale mai holistice, în conformitate cu științele restaurative aduse de Dr. Razin.

Îmi cer scuze, cetățeni malaezieni!

Dr. Syafiq Nordin