ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un rocker glam punk, britanic, a decedat în urma unei hemoragii cerebrale la doar două săptămâni după ce a luat vaccinul anticovid de la Astrazeneca, potrivit InfoWars.

Fostul vocalist cunoscut doar sub numele de "Zion", în vârstă de 48 de ani, din Alston, Cumbria, ar fi suferit o durere de cap masivă pe 15 mai și nu a putut să se ridice din pat cu câteva zile înainte de a fi internat într-un spital.

Potrivit logodnicei lui Zion, Vikki Spit, atunci când a încercat să le spună celor care au intervenit de urgență despre vaccinul primit cu doar două săptămâni mai devreme, aceștia au asigurat-o că a trecut "prea mult timp" de când a făcut vaccinul pentru ca acesta să aibă vreo legătură.

"Prima persoană care a răspuns la urgență a luat toate informațiile și a crezut că era relevant faptul că el făcuse vaccinul", a descris Vikki, "dar paramedicul a spus că a trecut prea mult timp de atunci și au ajuns la concluzia că a avut o migrenă".

A trebuit să vină din nou o ambulanță două zile mai târziu, după ce cântărețul, de obicei sănătos, ar fi început să vorbească greșit și a suferit o criză de epilepsie.

Muzicianul a suferit o altă criză în fața paramedicilor înainte de a fi dus la Royal Victoria Infirmary.

Între timp, Vikki, care nu a putut să-l însoțească pe Zion la spital, s-a întrebat dacă acesta a putut măcar să-i înțeleagă ultimele cuvinte.

"Nu am putut merge cu el, așa că i-am dat un sărut și o îmbrățișare și i-am spus că ne vom vedea curând. Sper că a înțeles asta", a spus ea.

"Am crezut că a avut un atac cerebral și că va fi bine - era extrem de în formă și sănătos”.

Mai târziu, un medic a sunat-o pe Vikki cu vești proaste:

"Neurochirurgul m-a sunat și mi-a spus că a trebuit să îndepărteze o bucată masivă de craniu, deoarece presiunea asupra creierului său era enormă", a declarat Vikki.

"Au spus că nu au mai văzut niciodată așa ceva - nu se așteptau ca el să se trezească, iar dacă se va trezi, va fi în stare vegetativă. Și au spus că vaccinul Astra Zeneca trebuie să fi fost principala cauză”.

Vikki își amintește că ea și logodnicul ei au ezitat să ia vaccinul după ce au auzit rapoarte despre cheaguri de sânge la persoane mai tinere vaccinate, dar au decis să îl ia oricum.

"Știam că persoanele mai tinere nu primeau vaccinul AztraZeneca, dar el nu făcea parte din această categorie de vârstă, așa că nu ne-am gândit la nimic. Totul era bine, el își făcuse partea lui, îi ținea pe oameni în siguranță".