ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii de știință, în timp ce studiau "altceva" legat de hepatită, au decis să testeze probele de sânge ale pacienților lor care au fost vaccinați împotriva COVID-19 cu vaccinuri cu ARNm pentru a detecta prezența ARNm al vaccinului, relatează Igor Chudov, pe Substack.
 
Citiți studiul AICI

Abordarea lor a fost cuprinzătoare:

- Au analizat persoane vaccinate și nevaccinate pentru a avea un grup de control.

- Ei au făcut distincția între ARNm vaccinal și ARN viral al Sars-Cov-2

- Au avut grijă să evite contaminanții care apar ca lecturi pozitive pentru ARNm de vaccin.

- Au făcut distincție, în analizele lor, între codurile genetice ale ARNm Moderna și Pfizer. Aceste două vaccinuri codifică aceleași proteine spike, dar conțin nucleotide diferite (acest lucru se numește optimizare a codonilor)

Iată ce au găsit:

Am găsit în mod surprinzător fragmente de ARNm al vaccinului COVID-19 până la 28 de zile după vaccinare în sângele pacienților cu VHC cronică vaccinați cu vaccinuri cu ARNm atât de la Pfizer-BioNTech, cât și de la Moderna.
...

din cele 108 probe de pacienți, 10 probe (9,3 %) au avut secvențe parțiale sau până la secvențe complete ale secvenței ARNm al vaccinului (Fig. 1), identificate între una și 28 de zile după vaccinare. A existat o identitate de ~100% între secvențele nucleotidice ale ARNm detectate, găsite în plasmă și ARNm specific vaccinului administrat. Cele 10 probe au avut o mediană de 5,5 milioane de perechi de citire brute disponibile (a se vedea tabelul S1). Amploarea și profunzimea acoperirii secvențelor de ARNm vaccinale au variat de la exhaustivitate și, respectiv, >20 000, la fragmente scurte cu o profunzime de acoperire de 100 (Fig. 1). Niciunul dintre controalele negative sau HCV-pozitive nu a avut lecturi de potrivire SARS-CoV-2.

Ei au identificat probe de sânge care conțineau ARNm al vaccinului până la 28 de zile după administrarea dozelor de vaccin.
 
 
 
 


Nu sunt sigur de modul în care cele 108 eșantioane au fost distanțate în timp. Prin urmare, nu știm cu certitudine dacă mult mai puțini pacienți au ARNm în sânge în ziua 28, în comparație cu, de exemplu, ziua 14. Diferite probe (comparați proba din ziua 14 de la un pacient cu proba Pfizer din ziua 15 de la un alt pacient) conțin cantități extrem de inconsecvente de ARNm. Dacă ar fi să ghicesc, dacă ar fi analizate mai multe probe, autorii ar găsi cantități foarte diferite de ARNm, chiar și pentru aceleași zile de prelevare de probe după vaccin, la persoane diferite.

ARNm-ul vaccinului Covid este prezent în sângele unor persoane vaccinate timp de cel puțin 28 de zile (acesta este maximul pe care autorii studiului l-au testat).

Este un astfel de sânge sigur sau nesigur? Nu este o întrebare la care să pot răspunde doar pe baza studiului de mai sus. Cu toate acestea, a existat o poveste tristă despre un bebeluș care a dezvoltat un cheag de sânge și a murit după ce a primit o transfuzie de sânge vaccinat.

Conform rezultatelor studiului, 9,3% din probele de sânge vaccinat ar putea fi contaminate cu ARNm al vaccinului Covid.