ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu șocant, publicat în New England Journal of Medicine, dezvăluie că, atunci când femeilor însărcinate li se administrează vaccinul anticovid în primul sau al doilea trimestru, acestea suferă o rată de avort spontan de 82%, ucigând 4 din 5 copii nenăscuți.

Natural News a verificat cu propriile sale persoane de contact din domeniul științei pentru a revizui datele și a verifica de două ori toate calculele. Făcând acest lucru, au reușit să confirme că studiul arată o rată de 82% de avorturi spontane la femeile însărcinate cărora li s-au administrat vaccinuri anticovid în primul sau al doilea trimestru.

700 dintre cele 827 de femei au fost vaccinate în al treilea trimestru.
 
Au fost studiate în total 827 de femei însărcinate. Dintre cele 827 de femei, 700 dintre ele au primit primul vaccin în al treilea trimestru de sarcină. Acest lucru înseamnă că 127 de femei (ceea ce înseamnă 827 - 700) au primit un vaccin în timpul primului sau celui de-al doilea trimestru.

Dintre cele 127 de femei care au primit vaccinuri în timpul primului sau celui de-al doilea trimestru, 104 avorturi spontane au avut loc înainte ca sarcinile lor să atingă pragul de 20 de săptămâni. Acestea sunt indicate ca "avorturi spontane" în tabel.

La un calcul simplu, 104 avorturi spontane (în primele 20 de săptămâni) din 127 de femei care au primit vaccinuri în primul sau al doilea trimestru se calculează la o rată de 82% de avorturi spontane în rândul acestor femei însărcinate care au fost vaccinate.

Este important de reținut că decesele copiilor nenăscuți în timpul celui de-al treilea trimestru sunt cunoscute ca "nașteri moarte" și nu avorturi spontane. Astfel, avorturile spontane nu ar fi putut avea loc, prin definiție, la femeile vaccinate în timpul celui de-al treilea trimestru.

Altfel spus, este imposibil ca o femeie care a fost vaccinată pentru prima dată în timpul celui de-al treilea trimestru să aibă un "avort spontan" în primele 20 de săptămâni, deoarece nu a fost vaccinată în primele 20 de săptămâni (iar femeile însărcinate nu călătoresc în timp). Astfel, aceste femei nu ar trebui să fie incluse în numitorul utilizat pentru a calcula rata avorturilor spontane.

Vaccinurile cu proteina Spike asupra femeilor însărcinate, o "atrocitate", avertizează Dr. Peter McCullough

Între timp, este clar că 4 din 5 sarcini sunt întrerupte de vaccinurile anticovid atunci când aceste vaccinuri sunt administrate în primele 20 de săptămâni (cel puțin, conform micului set de date pe care îl avem până acum). Și asta înseamnă că aspectele de "depopulare" ale vaccinului anticovid funcționează exact așa cum sperau globaliștii.

Studiile de biodistribuție (farmacocinetică) arată că proteinele de vârf ale vaccinului anticovid atacă direct organele de reproducere, cum ar fi ovarele. Având în vedere că proteinele spike sunt arme biologice proiectate pentru a interfera cu celulele umane, nu ar trebui să fie deloc surprinzător faptul că acestea obțin o rată ridicată de avorturi spontane la femeile însărcinate.

Dr. Peter McCullough, un expert în medicină internă și editor a două reviste medicale, deși nu caracterizează acest lucru ca fiind o agendă de depopulare, el este de acord că aceste vaccinuri atacă femeile însărcinate și cauzează avortul a peste 80% dintre copiii nenăscuți. El numește acest lucru o "atrocitate" și spune că impunerea acestor vaccinuri asupra femeilor însărcinate este "rușinoasă". Îl puteți asculta în propriile sale cuvinte în interviul următor: