ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comediantul și vedeta de pe Netflix, David A. Arnold, a murit la vârsta de 54 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa. Scenaristul de la "Full House"  a murit "din cauze naturale", la domiciliul său, informează Daily Mail.

Într-o declarație dată publicației LA Times, familia sa a declarat:
 
"Cu mare tristețe confirmăm decesul prematur al soțului, tatălui, fratelui și prietenului nostru, David A. Arnold.

David a decedat liniștit astăzi în casa sa, iar medicii au stabilit că moartea s-a datorat unor cauze naturale.

Vă rugăm să vă rugați pentru noi și să ne respectați intimitatea în acest moment, deoarece suntem cu toții șocați și devastați de această pierdere.”

Arnold a fost căsătorit cu Julie L Harkness, alături de care au avut doi copii, Anna-Grace și Ashlyn. (Mai jos, Arnold și soția lui)
 Arnold was married to wife Julie L Harkness, pictured together, with whom he had two children, Anna-Grace and Ashlyn

El postase pe Instagram un videoclip cu unul dintre scheci-urile sale de comedie, cu doar câteva ore înainte ca familia sa să anunțe decesul.

David a postat în descriere: "Nu voi uita niciodată ziua în care fata mea mai mare a decis pe cine va trimite la azil dintre mine și soția mea”.
 
 The post prompted heartbroken comments from friends and supporters underneath as they learnt of his death

Comediantul  și-a început cariera la Festivalul de Comedie de la Montreal și a apărut în emisiunea Laffapalooza a lui Jamie Foxx. 

David a lansat două show-uri speciale de stand-up pe Netflix în timpul carierei sale. În 2019, el l-a lansat pe David A. Arnold: Fat Ballerina, iar în luna iulie a acestui an a lansat It Ain't For The Weak.
 
La unul dintre show-urile sale de stand-up, era specificat că intrarea este permisă doar celor complet vaccinați anticovid. „Aceste măsuri de precauție vor permite publicului nostru să aibă parte de cea mai sigură și plăcută experiență de comedie posibilă”, au scris organizatorii evenimentului.
 
 (În imagine: Arnold, alături de soția lui și cei doi copii)
Morning News (WGN Chicago) Comedian David Arnold & Family — DAVID A. ARNOLD