ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Nelu Tătaru are un dar de a băga lumea în ceață, ceva de groază, scrie jurnalista Cora Muntean, redactor șef la Cristoiu Blog, exemplificând:
 
„Fiind niște vaccinuri care se țin la minus 80, minus 20 de grade, vor veni în transporturi speciale, în congelatoare, cu anumite mașini, camioane.
Menționez că acest vaccin poate sta pe urmă 5 zile la temperatura de două grade, când va putea fi și vaccinat.
Vaccinarea nu împiedică infectarea”. (Interviu la Digi24)
 
S-a ales varianta unor centre de vaccinare mai mari. În București, ne gândim la Romexpo sau Arena Națională. Preconizăm ca într-un centru mare cum este Arena Națională să fie în jur de 50 de cabinete de vaccinare, fiecare cabinet fiind deservit de doi asistenți medicali care vor face acel vaccin, având zone de așteptare, unde se dă acel chestionar, se obține un consimțământ informat. Medicul verifică bolile concomitente, verifică posibila stare alergică, iar apoi va mai fi o altă zonă post-vaccinare, în care cel venit la vaccin va rămâne 15 minute, pentru a putea fi observat și evaluat”, a mai afirmat ministrul interimar al Sănătății la Digi 24, televiziunea cu gândaci de bucătărie.