ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vachik Mangassarian, un actor veteran cunoscut pentru rolurile sale din NCIS, Curb Your Enthusiasm și Agents of S.H.I.E.L.D., a murit la vârsta de 78 de ani în urma unor complicații legate de COVID-19. Reprezentanții lui Mangassarian au confirmat pentru The Hollywood Reporter că acesta a decedat în Burbank, California, informează The Daily Beast, care mai precizează că actorul era vaccinat anti-Covid.

Starul cu origini armenești născut în Iran s-a mutat în SUA la vârsta de 23 de ani și a obținut primul său rol la Hollywood în 1978. În deceniile următoare, a interpretat o mulțime de roluri, printre care cel al arhitectului Qasim Zaghlul în serialul Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. și a apărut ca actor invitat în serialul Curb Your Enthusiasm. Mai recent, a apărut în NCIS: Los Angeles și a început să lucreze la ultimul său film, Moving On, unde avea un rol secundar în pelicula cu Jane Fonda și Lily Tomlin.
 
În lunile de dinaintea morții sale, Mangassarian și-a manifestat în repetate rânduri opoziția față de vaccinurile COVID-19.
 
Într-o postare din septembrie 2021, actorul a distribuit o captură dintr-o știre-pamflet care informa că „milioane de oameni au fost testați pozitiv la Sheeple 19”.
 
Într-o altă postare, o lună mai târziu, el a postat o fotografie cu un panou publicitar pe care scria: „Mi-e mai frică de un democrat la Casa Albă decât de COVID-19”. La începutul lunii noiembrie, el și-a exprimat clar poziția față de vaccinuri cu o imagine prelucrată a președintelui Joe Biden în care acesta apărea cu o seringă înfiptă în dos, împreună cu mențiunea: „Iată ce poți face cu doza mea, Joe. Let's Go Brandon”.
 
Impresara lui Mangassarian a declarat că actorul s-a opus inițial vaccinării împotriva coronavirusului, însă, în cele din urmă, s-a vaccinat, după ce i s-a propus să colaboreze la niște proiecte cinematografice pentru care era condiționat cu vaccinarea.
 
„Cunosc poziția lui inițială, dar, după ce am avut o discuție cu el, dorința de a lucra a devenit mai importantă pentru el”, a declarat Valerie McCaffery, de la McCaffery Talent Management, pentru The Daily Beast.