ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), a anunțat miercuri seară pe pagina sa de Facebook că este infectat cu SARS-CoV-2. Demnitarul este cu siguranță vaccinat, iar serul experimental Covid nu l-a protejat împotriva infectării. Este pentru a doua oară când face Covid-19, prima dată infectându-se în noiembrie 2020, când nu existau vaccinuri. Având în vedere că atunci s-a vindecat relativ ușor, beneficiind și de imunitate naturală, este de neînțeles de ce s-a mai vaccinat apoi, având în vedere că una dintre reacțiile adverse ale serurilor Covid este contractarea bolii. Cu toate că s-a ars cu „eficiența vaccinului”, politrucul PNL-ist nu contenește să recomande „în continuare vaccinarea”.

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID - 19. 

Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ. 

Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă. 

Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a scris pe Facebook Virgil Popescu, cel a cărui viață tocmai a fost dată peste cap de ineficiența vaccinului Covid.
 
Rezultatul SARS-CoV-2 pozitiv al ministrului Energiei a fost confirmat atât de un test antigen, cât și de unul RT-PCR. Partea tragi-comică este că Popescu, cu o zi înainte de a afla că are Covid-19, participase la o ședință de Guvern alături de colegii săi din cabinetul Ciucă, după care ieșise să dea declarații de presă în compania purtătorului de cuvânt, Dan Cărbunaru, privind compensarea facturilor la energie. El a purtat o mască de culoare neagră atât la ședința de guvern, cât și la conferința de presă, potrivit Libertatea.ro. Dar asta nu-i face pe Dan Cărbunaru și ceilalți membri ai guvernului mai puțin „contacți” cu „virusatul” Virgil Popescu.
 
Pe de altă parte, un „contact” celebru al unui pacient Covid-pozitiv, ÎPS Teodosie al Tomisului, este obligat să stea în carantină și să-și desfășoare activitatea online, deși el personal este testat negativ și nu prezintă simptome. Vor face la fel și contacții lui Virgil Popescu, membrii Guvernului Ciucă?