ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starul muzicii italiene Al Bano este infectat cu varianta Omicron a noului coronavirus, deși are la activ 3 doze de „vaccin” anti-Covid. Artistul susține că e total asimptomatic și a descoperit că are Covid la o verificare de rutină. Într-o postare pe Instagram, nu pierde ocazia să scrie că nu-i înțelege pe antivacciniști, deși tocmai a făcut Covid, triplu vaccinat fiind. Probabil se simte confortabil cu „forma ușoară”, pe care o atribuie „beneficiilor” vaccinului. Pe de altă parte, el glumește spunând că și-a cumpărat un sicriu cu inscripția „coronavirus” pe capac.

„Da, blestematul de virus m-a lovit și acum mă împiedică să fac ceea ce vreau să fac. Am cumpărat deja sicriul și am scris „coronavirus” pe el. Acest coșmar se va sfârși, haideți să folosim ironia!”, a dezvăluit Al Bano pe profilul său de Instagram. „M-am vaccinat de trei ori și am respectat toate protocoalele și totuși am luat virusul”, adaugă el cu regret pentru AdnKronos. „Sunt Covid pozitiv, dar mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt bine”, concluzionează artistul, citat de Lapekoranera.it.

Cântărețul explică faptul că partenera sa, Loredana Lecciso, a fost testată negativ la testul Covid, la fel ca și membrii familiei sale, astfel încât el este singurul care a intrat în contact cu virusul. „Habar nu am cum aș fi putut să-l iau”, continuă el, „Am fost la Barcelona, unde am susținut un concert pentru Fundația Montserrat Caballé în Catedrala Santa Maria del Mar, iar apoi am fost la Zagreb timp de cinci zile, unde am petrecut Crăciunul cu fiica mea după 20 de ani”. Pe de altă parte, pentru toate aceste călătorii pe timp de pandemie se impune vaccinarea sau deasa testare.

Nefiind simptomatic, Al Bano și-a dat seama că este infectat cu ocazia unei testări de rutină: „Sunt total asimptomatic, așa că dacă nu aș fi făcut un test, nu aș fi știut niciodată că am Covid”, recunoaște Al Bano. „Mi-am făcut testul pentru a participa la Revelionul de pe Canale 5, unde trebuia să cânt și să prezint programul Mediaset, și abia atunci mi-am dat seama că sunt pozitiv. Acum sunt izolat în casa mea din Cellino San Marco”, conchide el.
 
Apropo de remarca lui de pe Instagram „Non ho simptomi, non capisco i no-vax” (Nu am simptome, nu îi înțeleg pe antivacciniști), o replică de bun simț ar fi că nici antivacciniștii nu înțeleg cum poate un triplu vaccinat să circule în libertate, infectat și purtător fiind, având posibilitatea să împrăștie virusul în dreapta și în stânga, pentru ca apoi să dea vina pentru creșterea infectărilor pe săracii nevaccinați, care nici drepturi nu mai au, nici mulți nu mai sunt într-o țară fostă democrată, care mai nou se laudă cu acoperire vaccinală de peste 85% în urma impunerii prin dictat guvernamental a certificatelor de vaccinare la locul de muncă. De altfel, comentariile pe care și le-a primit Al Bano pe Instagram vorbesc de la sine...