ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anita Alvarez are INTERZIS să participe la finala de înot artistic de la Campionatele Mondiale de la Budapesta, deși echipa SUA se pregătește pentru acest eveniment, la 48 de ore după ce a leșinat în bazin și a încetat să mai respire timp de două minute, după cum au transmis organizatorii competiției.

Înotătoarea de 25 de ani spera să ia parte la finala de astăzi, dar a fost exclusă de Federația Internațională de Natație, cu doar câteva ore înainte de începerea competiției, informează DailyMail

Înotătoarea americană de înot artistic Anita Alvarez a leșinat în bazin în timpul unei reprezentații solo la Campionatele Mondiale, după cum a publicat și ActiveNews.

Ea a fost salvată în mod spectaculos de antrenoarea sa, Andrea Fuentes, care a scos-o de pe fundul bazinului.

Dar nu era prima oară. Alvarez a mai leșinat și în timpul unei competiții la Barcelona, anul trecut, când, la fel, nu a mai respirat timp de două minute.

Multă lume s-a întrebat dacă și când s-a vaccinat sportiva. ActiveNews a găsit o filmare din 13 mai 2021 în care această afirmă că „e fericită că s-a vaccinat”.

„Am luat prima doză de vaccin la începutul lui martie și a doua cu două săptămâni în urmă” (aprilie-mai 2021), spune Alvarez într-o transmisie video în care și alți sportivi americani preamăresc vaccinul salvator.

După cum am informat și ieri, sportiva, care nu mai avusese astfel de „incidente” în cariera ei - acum distrusă - a leșinat pentru prima oară în iunie 2021, la Barcelona (imagini emoționante aici).

VIDEO-DOVADA cu fericirea de a fi vaccinată, leșinată și acum descalificată: