ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cardiologul britanic Aseem Malhotra, proclamat de Sunday Times drept unul dintre cei mai influenți 500 de oameni din Marea Britanie și printre primii zece "Smart Set" de London Evening Standard, de două ori între primii 50 de pionieri BME din cadrul Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, a declarat pentru GB News că un coleg de la o instituție prestigioasă de cercetare i-a confirmat, sub protecția anonimatului, legătura, observată prin studii imagistice, dintre inflamația arterelor coronare și vaccinurile ARNm, și a declarat că mulți cercetători preferă să nu-și publice constatările de teama de a nu-și pierde finanțarea din partea industriei medicamentelor.

Dr. Malhotra a mai spus că deține informații primite de la comunitatea de cardiologi din Marea Britanie care arată o creștere substanțială a deceselor din motive cardiace la tineri.

"Încă din luna iulie știm că există un exces de 10,000 de morți care nu au legătură cu COVID, morți cauzate, în cea mai mare parte, de probleme circulatorii ca infarctul și accentul vascular cerebral. Știm de asemenea că avem o creștere de 30% a cazurilor de decese la domiciliu, de multe ori având drept cauza stopul cardiac.”


Tatăl cardiologului este una dintre victime după ce a suferit un stop cardiac acasă, pe 26 iulie 2021.

"Cred că această situație trebuie investigată. Sper ca acei cercetători despre care vă vorbeam să realizeze că trebuie să-și publice descoperirile pentru că datoria lor e, în primul rând, față de pacienți și nu față de industria farmaceutică. Cred de asemenea că acum e momentul ca factorii de decizie politică să renunțe la obligativitatea vaccinării fiindcă semnalul e puternic în direcția aceasta iar dacă se dovedește a fi corect, atunci istoria nu va fi de partea lor iar publicul nu-i va ierta.”

Interviul GB News, care a depășit 1.000.000 de vizualizări pe canalul oficial al televiziunii britanice - născând criticile extremiștilor vacciniști -, este tradus în română pentru cititorii ActiveNews și poate fi văzut aici:

Citiți și DOCUMENTE UIMITOARE: PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile. FDA a autorizat vaccinul Pfizer în ciuda sutelor de mii de evenimente adverse grave raportate chiar producătorului