ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„O mare victorie pentru transparență, care înlătură monopolul pe care autoritățile „sanitare” l-au exercitat asupra datelor de care oamenii de știință independenți au nevoie pentru a oferi soluții și a remedia probleme grave legate de programul de vaccinare”, scrie avocatul Aaron Siri pe platforma Substack, informând că Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) are acum la dispoziție, prin ordin judecătoresc, doar 8 luni de zile - nu 75 de ani, cât solicitase agenția - pentru a desecretiza documentația Pfizer în baza căreia a autorizat vaccinul Covid al companiei în august 2021. Evident, ActiveNews e prima publicație - sperăm că nu și singura - care prezintă românilor această știre-bombă pentru întreaga planetă.

Redăm mai jos integral anunțul avocatului:
 
„În numele unui client, firma mea a solicitat ca FDA să divulge toate datele depuse de Pfizer în vederea obținerii autorizației pentru vaccinul său Covid-19. FDA i-a cerut instanței permisiunea de a nu fi obligată să le furnizeze decât într-un ritm de 500 de pagini pe lună, ceea ce ar fi însemnat un termen mai mare de 75 de ani pentru a prezenta toate documentele.
 
Sunt încântat să vă anunț că un judecător federal a respins vehement cererea FDA și i-a ordonat să prezinte toate datele cu o viteză de 55.000 de pagini pe lună!
 
Aceasta este o mare victorie pentru transparență, care înlătură monopolul pe care autoritățile „sanitare” l-au exercitat asupra datelor de care oamenii de știință independenți au nevoie pentru a oferi soluții și a remedia probleme grave legate de actualul program de vaccinare - printre care se numără scăderea imunității, variantele care se sustrag protecției oferite de vaccin și, după cum a confirmat CDC, faptul că vaccinurile nu previn transmiterea.
 
Nicio persoană nu ar trebui să fie constrânsă vreodată să se supună unei proceduri medicale nedorite. Și, deși este destul de grav că guvernul a încălcat acest drept fundamental la libertate prin impunerea vaccinului Covid-19, guvernul a vrut, de asemenea, să ascundă datele, amânând publicarea integrală a documentelor pe care s-a bazat pentru a autoriza acest produs până când aproape toți americanii în viață astăzi vor fi murit. Această formă de guvernare este distructivă pentru libertate și în contradicție cu deschiderea pe care o o presupune o societate democratică. 
 
Dispunând publicarea documentelor în timp util, judecătorul a recunoscut că prezentarea acestor date este de o importanță publică majoră și ar trebui să fie una dintre principalele priorități ale FDA. El l-a citat apoi pe James Madison, care spunea că „un guvern popular, fără informații accesibile publicului sau fără mijloacele de a le obține, nu este decât un prolog pentru o farsă sau o tragedie”, și pe John F. Kennedy, care a afirmat că „o națiune căreia îi este teamă să își lase poporul să evalueze adevărul și minciuna într-o piață deschisă este o națiune care se teme de poporul său”.” 
 
Textul integral al ordinului judecătoresc poate fi citit aici.