ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderii globaliști sunt din ce în ce mai grăbiți să își impună planurile sinistre. În acest context, dacă pandemia care a fost și un mare experiment de evaluare a docilității populației a avut succesul scontat, liderul Forumului Economic Mondial de la Davos, Klaus Schwab, aduce în atenția noastră noul plan de înrobire a umanității, întocmai cum ni s-a prezentat în cartea sa: așa zisa criză climatică.
 
„Pas cu pas”, Marea Resetare e tot mai aproape.
 
Discursul lui Schwab, publicat de pagina de Twitter Sergeant News.

„Schimbarea nu se întâmplă pur și simplu. Schimbarea poate fi modelată de noi. Trebuie să ne pregătim pentru o lume mai furioasă. Cum să ne pregătim? Pentru a lua măsurile necesare, pentru a crea o lume mai echitabilă. Văd nevoia unei mari resetări. Oamenii presupun că ne întoarcem la lumea bună pe care am avut-o și că totul va fi din nou normal. Aceasta este ficțiune și nu se va întâmpla. Următoarea criză ne așteaptă deja după colț și este criza climatică.”
 
VIDEO Sergeant News: