ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reputatul jurnalist și analist de politică internațională Corneliu Vlad ne relevă într-o discuție așezată despre presa română și marile puterii mondiale care va fi evoluția războiului din Ucraina și soarta lumii dacă alegerile din SUA se vor desfășura corect.

Gazetarul cu o experiență de peste 50 de ani, care a prevăzut declanșarea conflictului armat din Ucraina cu 10 zile înainte ca acesta să înceapă, consideră că războiul se va încheia în curând dar Ucraina va ajunge „Somalia Europei”.

Care este rolul României în această ecuație, aflați din emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate, cu Victor Roncea și Pompiliu Diplan - VIDEO mai sus.

ACTUALIZARE: Din păcate, Facebook ne-a întrerupt transmisia spre final. Vom difuza partea a doua, de încheiere, de circa 20 de minute, mâine, vineri seară, la orele 20.00.

ACTUALIZARE: VIDEO I și II mai sus sau vedeți continuarea la UCRAINA - SOMALIA 2. De ce clocotește sângele lui Tismăneanu pentru Zelenski. Partea a II-a a emisiunii ActiveNews - Starea de Libertate cu reputatul analist Corneliu Vlad: Trebuie să ne pregătim de ce e mai rău - VIDEO

Emisiunea întreruptă de Facebook: