ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce oamenii care și-au pierdut rudele în tragedia de la Spitalul Matei Balș dau probe ADN ca să-și identifice morții, președintele Iohannis, satisfăcut de „promptitudinea forțelor de intervenție”, pe care le-a felicitat, a dat o fugă la Păltiniș.

Președintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, sâmbătă, pe pârtia de la Păltiniș, la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde șase oameni au murit într-un incendiu devastator.

Cameraman: Cum e la schi, domnule președinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniți!

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniș?

Klaus Iohannis: „Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!", a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu președintele.
 
 
Relaxarea președintelui pe pârtia de schi vine la numai o zi de la incendiul tragic din București, de la Institutul Matei Balș, acolo unde șase pacienți bolnavi de COVID-19 au murit din cauza fumului și a flăcărilor.