ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un clip video îl înfățișează pe fiul președintelui Statelor Unite gol povestind cum a leșinat într-o piscină când un laptop conținând înregistrări cu el făcând „sex nebun” a fost furat, posibil pentru șantaj.

Episodul are loc în ianuarie 2019, avându-i ca protagoniști pe Hunter Biden și o femeie neidentificată, ambii dezbrăcați într-o cameră, după ce au făcut sex, scrie Daily Mail.

„Au înregistrări video cu mine făcând asta. Au înregistrări video cu mine făcând sex nebun”, poate fi auzit Biden Jr. la minutul 3.40 al clipului care a fost postat online de Daily Mail.

„Dar acum cât timp s-a întâmplat asta? Înainte spuneai că...”, întreabă femeia.

„Vara trecută”, răspunde beizadeaua prezidențială.

Mai înainte, Hunter povestise că furtul laptopului a avut loc pe când zăcea „în afurisita de piscină cu fața în jos”, într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar tipii care se aflau cu el „nu au chemat o ambulanță”.
„Și cineva l-a furat în timpul ăsta”, spune Hunter Biden.

„M-am trezit și singurii tipi care mai erau acolo erau Miguel - tipul se tot fâțâia pe acolo pentru a strânge lucrurile - deci era Miguel, și mai era Pierce, tipul ăsta, prietenul lui.”

„Dăduseră toată lumea afară. Și făcuseră curățenie peste tot, OK? Și se pregăteau să plece, când m-am trezit. Și mai era și rusoaica aia de 35 de ani, brunetă și tare simpatică.

„Ea a refuzat să plece și nu au chemat ambulanța. Și nu știau dacă sunt viu sau mort.”

Dacă povestirea este adevărată, aceasta ar însemna că Hunter Biden, în vârstă de 51 de ani, a pierdut până acum trei laptopuri, dintre care unul este cel abandonat în atelierul de reparații din Delaware, iar altul a fost luat de agenții FBI de la Keith Ablow, un psihiatru și fost realizator de emisiuni TV.

În acest video recent, Hunter Biden afirmă că bănuiește că hoțul care i-a furat laptopul este „unul dintre cei trei tipi care formau ca un mic grup”.

„Dealerul și doi oameni ai lui. Și i-am cărat după mine peste tot”, se plânge Hunter.

De-a lungul înregistrării, Biden Jr. - care a fost supus la nenumărate cure de dezintoxicare pentru dependență de alcool și droguri - pare agitat și o mare parte din ceea ce spune cu greu poate fi deslușit.

La un moment dat, femeia sugerează că dacă cineva ar fi avut înregistrările compromițătoare, acestea ar fi apărut până acum.

„Nu, nu, nu... Pentru că (ininteligibil) candidat la președinție”, răspunde Hunter Biden.

Joe Biden și-a lansat candidatura la președinția SUA în aprilie 2019.


Daily Mail afirmă că clipul video pe care l-a dat publicității se găsea pe hard-discul copiat de pe laptopul MacBook Pro abandonat în atelierul de reparații din Delaware în aprilie 2019.

Acesta conține e-mail-uri în care sunt prezentate amănunte despre relațiile comerciale dubioase ale lui Hunter Biden în străinătate, fotografii personale în care fiul președintelui arată cadaveric și un video de 12 minute în care apare fumând cocaină crack în timp ce face sex cu o necunoscută.
 
Iată mai jos clipul video făcut public de Daily Mail: