ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce „experții” din toată lumea i-au numit pe cei care au fost inoculați cu două doze „complet vaccinați”, un profesor suedez declară că ar putea fi necesare cinci doze pentru a lupta împotriva scăderii imunității după vaccinările anterioare.

„Nu știm cât timp protejează vaccinul împotriva formelor grave și a decesului”, spune profesorul Matti Sällberg de la Institutul Karolinska. „Aceasta înseamnă că trebuie să alegem siguranța în locul nesiguranței.”

Numeroase țări europene intenționează să administreze o a treia injecție în septembrie. De asemenea, Agenția americană a Medicamentului a anunțat că persoanelor vaccinate li se va administra o altă injecție în toamnă.
 
Cu toate acestea, Sällberg sugerează că nu este suficient și că vor fi necesare „injecții recurente”.

„După primirea celei de-a doua doze, reacția imună scade încet. În decurs de un an, mulți și-ar putea pierde protecția. Nu știm încă, dar dacă primești a treia doză, protecția va fi activată din nou”, a spus profesorul. „Biologia arată că o scădere a reacției imunitare nu este improbabilă. Atunci este momentul pentru o a treia, a patra, poate a cincea doză...”

După toate regulile eticii,  Sällberg se află într-un flagrant conflict de interesa, dar fiind că este președintele consiliului de administrație al companiei de vaccinuri Svenska Vaccinfabriken Produktion AB (SVP).

În timp ce profesorul suedez pledează pentru un șir nesfârșit de vaccinări, dr. Kobi Haviv din Israel a avertizat că „eficiența vaccinului scade / dispare” și că „85% până la 90% din spitalizări reprezintă persoane complet vaccinate”.
 


Haviv a subliniat aspectul cu adevărat teribil că 95% dintre pacienții spitalizați care prezintă simptomele cele mai grave sunt vaccinații.