ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boris Johnson, premierul Marii Britanii, vrea ca vaccinarea Covid să devină obligatorie la nivel planetar până la sfârșitul anului 2022. El va face această solicitare țărilor din Grupul celor 7 plus UE, care se vor reuni la Cornwall, în sudul Angliei, la finalul acestei săptămâni. „Coincidental”, tatăl lui Boris Johnson, Stanley Johnson, este un vechi adept și ideolog al teioriilor malthusianiste și, colac peste pupăză, a mai și scris în 1982 o carte despre un VIRUS, care se încheie cu vaccinarea lumii, după cum a amintit ActiveNews azi.

Ne-am propus să vă prezentăm cum stă azi vaccinarea în statele G7 dar și în România și statele din jur, conform OurWorldInData. Observați Ucraina. Despre Japonia știm deja că și-a manifestat scepticismul față de vaccinare, ba chiar mai mult, a interzis transfuziile de sânge de la cei vaccinați, mai ales după ce s-a descoperit într-un studiu japonez că proteina spike este o toxină care se așează inclusiv în ovare (Grafic mai jos) și se transmite de la vaccinați la nevaccinați, după cum a recunoscut chiar inventatorul ei.

Dacă despre România se confirmă din nou că stăm la un sub 25% - respectiv 23% - de vaccinați cu cel puțin o doză de ser experimental, observăm că Japonia avea pe 3 iunie în jur de 9%. Oare cum o să-i convingă Boris Johnson pe ceilalți 90% să se vaccineze obligatoriu până la anul? Le mai dă o bombă ca la Hiroshima și Nagasaki, ca să le mai micșoreze numărul și să iasă bine la cântarul lui Malthus?

 

 

 

Citiți mai multe pe acest subiect: Un cercetător dezvăluie: „S-a făcut o mare greșeală. Vaccinurile conțin o toxină care ajunge în sânge.” - Cei mai în pericol sunt Copiii. Se urmărește reducerea populației?