ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Educației, Ligia Deca, și-a anulat participarea miercuri, în plenul Senatului, la Ora Guvernului, din cauza unei presupuse îmbolnăvirii cu COVID, transmite Agerpres.

În felul acesta scapă de audierea solicitată de senatori în urmă cu 170 de zile. „Ligia Deca vine, în sfârșit, la Ora Guvernului! 170 zile. Atâtea zile i-a luat ministrului Ligia Deca să vină să stea de vorbă cu Parlamentul pe tema de care se ocupă, educația, după ce a preluat funcția pe 3 octombrie 2022. Mâine, la Senat, la chemarea USR, ea va veni la Ora Guvernului, să explice totuși, și Parlamentului, ce și-a propus să facă în acest mandat", scria, plin de speranță, un senator numit Pălărie. Să-și pregătească poate căciulă, pentru când va ajunge susținătoarea educației sexuale în Parlament.

Ministrul bolnav a solicitat reprogramarea sa la Ora Guvernului, întrucât testul PCR efectuat marți ar fi confirmat infectarea cu SARS-CoV-2. Reamintim că CDC - Centrele de control ale bolilor din SUA - s-au debarasat de testele PCR încă de la finalul anului trecut.

Ieri, luni, 20 martie 2023, Ligia Deca era cu califul de la Cotroceni, Klaus Iohannis și consoarta, alături de alți miniștri, ca cel al Digitalizării și Energiei, dar și împreună cu șefii DSU și SRI, Raed Arafat și Eduard Hellvig, pe la curtea șeicilor din Abu Dhabi și Dubai. Dacă i-a îmbolnăvit și pe șeici nu mai pupă vilegiaturiștii de lux nici un lănțișor de aur.

Acum, dacă ar fi să se ia după capul lui Arafat, ar trebui toți carantinați.