ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății din Canada a aprobat vaccinul anticovid de la Pfizer pentru bebelușii de șase luni, transmite Life Site News.
 
Ministerul a afirmat că decizia a fost luată în urma unei "revizuiri științifice amănunțite și independente a dovezilor" și a concluzionat că beneficiile administrării vaccinului inovator Pfizer-BioNTech copiilor mici, care se confruntă cu un risc extrem de scăzut de COVID-19, sunt mai mari decât riscurile.

Acesta este al doilea vaccin anticovid pe care Ministerul Sănătății îl aprobă pentru bebeluși, primul fiind aprobat în iulie, cel al companiei Moderna, tot pentru aceeași grupă de vârstă.

Indiferent de aprobarea acordată de diverse autorități sanitare din întreaga lume, adevărul rămâne că data oficială de finalizare a studiilor clinice pentru aceste vaccinuri este 8 februarie 2024, ceea ce înseamnă că până atunci vaccinurile sunt experimentale, conform sursei citate.

Impulsul de a vaccina copiii mici vine în ciuda faptului că cercetătorii de la Johns Hopkins au descoperit o "rată de mortalitate de zero în rândul copiilor fără o afecțiune medicală preexistentă, cum ar fi leucemia" atunci când au "analizat aproximativ 48.000 de copii sub 18 ani diagnosticați cu Covid”.