ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valerian Stan, secretar general al PNȚMM, și-a anunțat recent candidatura la funcția de primar general al Capitalei. Juristul afirmă că alegerile din acest an nu trebuie să fie despre "care e mai bun" dintre incalificabilii Ciolacu, Ciucă, Cîrstoiu, Nicușor și Piedone, „ci despre o revoltă împotriva unui Sistem fetid, profund corupt, antidemocratic și antinațional. Pentru aceasta nu trebuie decât să ieșim masiv la vot”, susține Valerian Stan.

„Ce vor de la dumneavoastră găștile politice odioase din Palament la alegerile euro-parlamentare?”
 
„Iată ce: să votați cu ele iar dacă nu să stați acasă. De ce? Pentru că practic numai ele pot candida. Și asta mai întâi că au stabilit un număr de susținători pentru fiecare partid de 200.000 (cu mult și peste normele Comisiei de la Veneția). Apoi, că, în mod practic, numai ele pot strânge atâtea semnături - în special mulțumită sutelor de milioane de lei de la buget, anual, pe care și le-au votat în beneficiul propriu (încălcând de asemenea normele Comisiei de la Veneția). Și, în sfârșit, pentru că tot ele au votat, de asemenea totalitar și revoltător, ca perioada de strângere a semnăturilor pentru europarlamentare să fie de numai 30 de zile, și nu de 60 de zile ca la locale. Și toate acestea inclusiv din cauză că Autoritatea Electorală Permanentă nu e condusă de un expert electoral independent ci de un PSD-ist învechit în rele și odios: Toni Greblă. În orice caz, din toate aceste motive și multe altele, PNȚMM are de gând să conteste rezultatele alegerilor din iunie inclusiv la nivelul Uniunii Europene și al Consiliului Europei”, transmite Valerian Stan.

Logică schimonosită

„Azi, la Kapital TV, am participat la o dezbatere politică pe marginea localelor din iunie. Reprezentantul PSD-PNL a susținut că punctul tare al candidatului lor la Primăria București, doctorul Cîrstoiu, e că Spitalul Universitar, având director pe doctor, arată foarte bine și că, deci, e gospodărit bine. La care am răspuns că același Spital arăta bine și pe vremea doctorului PSD-ist Oprescu, care când a ajuns primar s-a dovedit un șpăgar oribil, iar astăzi, condamnat la 11 ani de închisoare, e fugar prin țări străine. Am demersuri în Justiție pentru clarificarea motivelor din care Ministerul Justiției PNL-ist nu a făcut și nu face ce trebuie pentru aducerea în țară a lui Oprescu.
 
După 34 de ani în viața publică, și prin câte am trecut, e greu să mă mai prostească pe mine propaganda PSD-PNL”, a subliniat Valerian Stan.