ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începând de luni, colonelul medic Valeriu Gheorghiță face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații (S.R.I.), preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”. Anunțul a fost făcut de S.R.I. și vine după ce secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a fost desemnat președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (C.N.C.A.V.), printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, potrivit Euractiv.com

Decizia a fost publicată marți în Monitorul Oficial, concomitent cu o altă decizie prin care premierul a constatat încetarea calității de președinte al C.N.C.A.V. a lui Valeriu Gheorghiță, șef al Centrului Medical de Intervenție Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davilla”. 
 
Valeriu Gheorghiță a coordonat activitatea de vaccinare COVID-19 în România încă de la aprobarea primelor seruri experimentale Covid. Înlocuirea din funcție are însă menirea să-l protejeze de răspunderea pentru eșecul imens al campaniei de vaccinare, dar și pentru morții de după vaccinare, pentru care se face vinovat.

Chiar dacă e scos pe ușa din dos, Valeriu Gheorghiță va răspunde fără îndoială pentru crimele pandemiei. Crime la care se adaugă fenomenala comandă de 120 de milioane de vaccinuri în valoare de 2 MILIARDE DE EURO, aruncate la coș.
 
Nu întâmplător, exact acum un an, pe 1 martie 2021, murea în urma vaccinării inginerul Ioan Barbu. Deși dubiile erau extrem de mari, Valeriu Gheorghiță a continuat să încurajeze vaccinarea cu serul AstraZeneca producător de cheaguri cauzatoare de moarte în sânge, după cum s-a văzut la autopsie.


Cazul inginerului din Tg. Jiu pare a fi tras la indigo cu cel al unui tânăr de 35 de ani din Vaslui care a murit în martie de „stop cardio-respirator” în urma vaccinării cu serul Covid de la Pfizer. Andrei Zaharia s-a stins la mai puțin de 48 de ore după ce a făcut rapelul, iar moartea i-a fost pusă, din pix, pe seama unor afecțiuni preexistente inventate, cum ar fi diabetul de care nu suferea.