ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul scriitor și politician Varujan Vosganian a informat azi, în Vinerea Marea, despre decesul în urma vaccinului a unei apropiate, de la Editura Ararat a comunității armenești din România:

Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății.

Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit.

Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

ACTUALIZARE Mariam Bostangian, redactor al Editurii Ararat a comunității armenilor, a decedat în urma vaccinului experimental Covid. Varujan Vosganian acuză: Discriminarea devine politică oficială în România, iar campania de vaccinare, o formă de represiune și șantaj

 

Același lucru l-a susținut ActiveNews încă de la începutul campaniei de vaccinare, publicând mai multe studii științifice din Statele Unie și Israel care atrag atenția asupra acestor probleme. Din păcate, cu prețul multor vieți omenești - al căror număr exact va rămâne o necunoscută - medici care au abdicat de la statutul lor de salvatori ai omului s-au mulțumit să apară ca vedete în reclame mincinoase în care se afirmă neștiințific și iresponsabil că vaccinurile sunt „sigure”, „eficiente” și „cu foarte puține reacții adverse”.

Reamintim că Mahler a ascuns timp de 9 zile chiar decesul în urma vaccinului a unei angajate de la Institutul Marius Nasta pe care îl conduce: România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut - Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

Chiar și după ce s-a dovedit că există acest pericol mortal, Valeriu Gheorghiță a susținut în continuare vaccinarea cu serul ucigaș. Vedeți PREMIERĂ: Cheaguri de sânge în organele interne ale inginerului din Gorj decedat după vaccinul AstraZeneca, pe 1 martie, la Târgu Jiu. Gheorghiță nu a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca. Cine plătește acum pentru moartea inginerului?