ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La conferința comună cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,președintele republicii, Klaus Iohannis, a deplâns faptul că majoritatea românilor nu s-au vaccinat, a adus ode campaniei de vaccinare și a reiterat șantajul cu restricțiile pentru cei care nu plătesc libertatea cu propriul corp.

„Fără implicarea doameni președinte noi nu am beneficiat de un număr important de vaccinuri. A riscat și bine a făcut. UE beneficiează de multe doze de vaccin. Țin să vă mulțumesc. Sănătatea nu este o competență a Comisiei, dar fără intervenția Comisiei nu s-ar fi putut.
 
 

La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat, dar e păcat că sunt așa puțini. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în Europa… În timp ce noi avem mii și mii de cazuri, în Danemarca s-a renunțat la toate restricțiile. Doze am fi avut și noi. Și dacă ne-am fi vaccinat cu toții, n-ar fi trebuit să mai purtăm mască, să avem concerte. 

Ce i-a făcut pe mulți să fie reticenți, vom vedea. Împreună cu premierul ne vom întâlni chiar săptămâna asta pentru e repune pe roate campania de vaccinare. Avem arma și nu o folosim.

Nu este păcat să stăm cu atâția bolnavi, când am putea să terminăm foarte repede această fază acută a pandemiei?”, a spus Klaus Iohannis, citat de Știri pe Surse

Ceea ce uită președintele este că „vaccinurile” experimentale generează mai mulți bolnavi, schilodiți sau morți decât noul coronavirus, cu o mortalitate de doar 0,002%. Vaccinarea cu aceste seruri nu aduce cu sine sfârșitul pandemiei, având în vedere că mulți dintre cei vaccinați se infectează și chiar transmit virusul. S-au înmulțit relatările de persoane celebre care au ajuns în stare gravă la spital, infectate cu Covid după vaccinarea anti-Covid. Israelul, una dintre țările cele mai vaccinate din lume, s-a trezit în această toamnă cu spitalele pline de oameni vaccinați și infectați cu noul coronavirus, deși în primăvară simula revenirea la normalitate în baza certificatului de vaccinare. Normalitate care nu avea să dureze prea mult. Toată mitologia despre protecția oferită de „vaccin” se clatină din temelii, dar Klaus Iohannis nu încetează să ridice în slăvi vaccinarea în fața reprezentanților C.E., comisie care a intermediat comanda supraevaluată de vaccinuri ordonată de guvernul girat de Iohannis. VIDEO:
 

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a sosit luni în România, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU. Scopul sosirii sale a fost evaluarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României, potrivit Capital.ro

Șefa Comisiei Europene a mers, pe rând, la Palatul Victoria și la Palatul Cotroceni, unde s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Florin Cîțu, dar și cu miniștrii actuali sau demisionari din Guvernul României.