ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stațiile de metrou Laminorului și Străulești, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu – Lac Străulești, Magistrala 4, în zona de nord-vest a Capitalei, se deschid vineri, începând cu ora 14, anunță Ministerul Transporturilor și Metrorex, transmite Mediafax.

Secțiunea de metrou Laminorului - Străulești are în total o lungime de 2,1 kilometri. Proiectul de investiții este compus din extinderea rețelei cu cele două stații Laminorului și Străulești și realizarea unui depou intermodal și a parcării Străulești, potrivit comunicatul transmis de Ministerul Transporturilor.

Legătura dintre stațiile noi se realizează printr-un tunel pe fiecare fir de circulație. Lucrările pentru extinderea Magistralei 4 au început în anul 2013 și au costat 1,115 miliarde de lei, proiectul beneficiind de finanțare din fondurile Programului Operațional Sectorial Transport (POS-T) și ale Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).