ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu pentru WELT, medicul patolog din Heidelberg Peter Schirmacher a cerut un angajament politic mai mare în ceea ce privește cercetarea efectelor secundare ale vaccinării. Vicepreședintele Bundestagului, Wolfgang Kubicki (FDP), pledează acum pentru un număr semnificativ mai mare de autopsii. CDU/CSU dorește, de asemenea, mai mult angajament.

Vicepreședintele Bundestag-ului, Wolfgang Kubicki (FDP), solicită o cercetare mai intensă a posibilelor daune cauzate de vaccinarea împotriva covid, inclusiv a morților subite.
 
„Consider că este indispensabil ca fiecare deces inexplicabil care apare în termen de 14 zile după o vaccinare să fie înregistrat automat ca un caz suspect la Institutul Paul Ehrlich”, a declarat el pentru WELT.

Kubicki se referea la un studiu publicat recent de Peter Schirmacher, patolog șef la Universitatea din Heidelberg. Schirmacher și echipa sa au descoperit că la 71% dintre persoanele examinate care au murit la scurt timp după vaccinare, vaccinarea a fost cauza decesului.
 
Nota ActiveNews: Die Welt minte sau scrie greșit acest procent ca fiind de 30%. ActiveNews a publicat despre studiul în cauză AICI și AICI. Este vorba de 25 de cazuri din 35 deci de un procent real de 71%.

„Vorbim despre un număr relevant care face necesară abordarea sistematică a acestei probleme", a declarat acum Kubicki pentru WELT. Autoritățile sanitare ar trebui să efectueze  „în mod regulat" autopsii la toate persoanele care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare, a declarat politicianul FDP: „Acest lucru are sens și pentru că aprobarea condiționată a acestor vaccinuri a avut loc sub o presiune enormă a timpului".

Tino Sorge (CDU), purtătorul de cuvânt pentru politica de sănătate al grupului parlamentar CDU/CSU din Bundestag, a declarat pentru WELT: „La doi ani de la prima vaccinare Covid, este timpul pentru o abordare mai deschisă a efectelor secundare ale vaccinurilor și a daunelor provocate de acestea." Între timp, a spus el, știm de decese care au o legătură evidentă cu vaccinul.  „Studiul (realizat de Peter Schirmacher, n.r.) este îngrijorător - și pentru că arată cât de puțin știm despre riscurile vaccinurilor chiar și după doi ani."

Potrivit politicianului CDU, cercetarea și colectarea de date trebuie să avanseze cu viteză maximă: „Încă lipsesc datele fiabile și semnificative. Constatările sunt extrem de importante pentru evaluarea raportului risc-beneficiu. PEI ar trebui consolidat în acest scop, datele ar trebui în cele din urmă să fie mai bine utilizate, iar procedurile de raportare ar trebui simplificate considerabil."