ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta afirmă că premierul Sorin Grindeanu este într-o „legătură directă” cu președintele Klaus Iohannis. 

”Sunt convins că domnul premier este în legătură directă cu președintele țării și când va sosi un răspuns de la Cotroceni vă vom anunța, iar eu ca secretar general voi pune imediat în aplicare deciziile”, a dezvăluit Victor Ponta, conform b1.ro.

Această declarație vine în contextul în care pentru a fi activate demisiile miniștrilor din cabinetul Grindeanu este nevoie ca Sorin Grindeanu să le trimită prin secretarul general al guverului, adică Victor Ponta, la președinție, iar Klaus Iohannis să ia act de ele.
 
Sorin Grindeanu a declarat joi, după ce PSD a anunțat că va iniția moțiune de cenzură împotriva Cabinetului său, că a discutat cu președintele Klaus Iohannis, fără a da însă detalii. Grindeanu nu a dat însă detalii despre momentul și în ce a constat dialogul cu șeful statului.

Președinția a transmis joi că în momentul de față postul de prim-ministru nu este vacant, drept urmare nu sunt întrunite condițiile constituționale pentru a convoca partidele la consultări.