ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta o compară pe Gabriela Firea cu Traian Băsescu în plin scandal PSD, fostul premier amintind că și Băsescu, în calitate de primar, dădea vina pe Guvern "pentru tot ce nu era el în stare să facă", iar apoi a candidat la prezidențiale.

Ponta a sărit în astfel apărarea Guvernului Grindeanu după ce Firea a criticat Executivul pe motiv că nu-i susține proiectele.

"Am și eu două întrebări ca "cetățeanul turmentat" - că mă uit și chiar nu mai înțeleg :
1. schimbarea Guvernului "Grindeanu" este urgența noastră în acesta vară ? Este ceea ce își doresc cei care au votat în Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care susțin majoritatea guvernamentală?
Eu am votat în Decembrie cu PSD, sunt (încă ) membru al Partidului și ca deputat am votat mereu pentru susținerea proiectelor acestui Guvern - să înțeleg că până acum am greșit?!?!
Update - sigur că unii au ajuns miniștri fără nicio pregătire și calificare, doar pe post de marionete ale altora care nu pot fi direct în Guvern - dacă pe aceștia îi remaniează Prim Ministrul ( așa cum scrie în Constituție) e ok - cu condiția să vină alții mai buni!
2. eram în Guvernul PSD condus de Adrian Năstase în perioada 2001-2004 când Primar General al Bucureștiului era Traian Băsescu - îmi amintesc că tot ce nu era el în stare să facă la Primărie Băsescu dădea vina pe Guvern / iar în 2004 s-a jurat că vrea să rămână Primar "să își termine proiectele" dar a candidat la Prezidențiale și ați văzut ce bine ne-a fost!
Să înțeleg acum în 2017 că ce făcea Basescu era bine?
Poate mă ajutați dvs cu ceva lămuriri ; dacă întreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp să piardă cu un biet membru așa cum sunt eu ....", a scris fostul premier luni pe Facebook.