ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, 13 ianuarie 2022, Curtea de Apel Suceava a mentinut sentinta prin care Tribunalul Suceava a anulat o hotarare a Senatului Universitatii „Stefan cel Mare” privind interzicerea accesului in camine pentru studentii care refuza sa se vaccineze, sa se testeze impotriva coronavirusului ori sa prezinte adeverinta de la medicul de familie ca au trecut prin COVID-19, scrie Luju.ro.

 
 
„S-A BATUT IN CUIE: STUDENTII NEVACCINATI AU DREPTUL LA CAMIN”
 
„Abuzul universitar a fost dovedit definitiv. Judecatorii Gabriel Florariu si Diana Grigorean de la CA Suceava au mentinut sentinta prin care Tribunalul Suceava a anulat hotararea Senatului Universitatii „Stefan cel Mare” de a le interzice accesul in camine studentilor nevaccinati si netestati anti-Covid. Judecatoarea Ioana Posteuca, opinie separata: a vrut respingerea actiunii studentului care a atacat hotararea universitatii”, a comentat Av. Elena Radu.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 


Puteți citi mai multe detalii AICI