ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin s-a revaccinat cu serul anticovid Sputnik V, după ce, în iunie 2021, a fost vaccinat cu a doua doză, conform Ziare.com

"Am făcut-o acum două ore", a declarat Putin la postul de televiziune de stat Rossiya 24, asigurându-i pe telespectatori că rapelul a a fost nedureros, potrivit Moscow Times.

Putin, care spune că se opune vaccinării obligatorii universale, a susținut totuși măsurile luate în unele regiuni pentru anumite categorii de persoane.

”Astăzi, la recomandarea voastră și a colegilor voștri, am primit un alt vaccin, Sputnik Light. Aceasta se numește revaccinare”, a mai spus Putin la întâlnirea cu directorul adjunct al Gamaleya Research Centre for Epidemiology and Microbiology, care a dezvoltat ambele vaccinuri.
 
În iunie, autoritățile din Moscova au declarat că vaccinarea va fi obligatorie pentru toți cei care lucrează în sectorul serviciilor.

Rusia a înregistrat până în prezent, în mod oficial, peste 9,3 milioane de cazuri de Covid și puțin peste 264.000 de decese, ceea ce o face să fie cea mai afectată țară din Europa.