ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Volkswagen începe rechemările autovehiculelor cu probleme de soft. Toate maşinile care au minţit la testele de noxe vor fi echipate cu sisteme electronice noi până la finalul anului viitor, informează tvr.ro.

Anul 2016 readuce 11 milioane de maşini în service-urile Volkswagen. Este vorba despre toate modelele dotate cu softuri care au păcălit testele antipoluare. Noul director al companiei, Matthias Mueller, a precizat că toate reparaţiile se vor face pe cheltuiala gigantului german. Şeful grupului a ţinut să precizeze că în scandal sunt implicate numai câteva persoane din managementul companiei.

Între timp, clienţii pot afla de pe internet dacă maşina lor face parte din seria celor cu probleme. Răspunsul vine imediat pe site-ul companiei.
 
Mai mult, Volkswagen promite că va contacta fiecare client în parte pentru a anunţa calendarul de reparaţii. În România, circula mai bine de 100.000 de maşini cu probleme.
 
Citiți mai mult AICI.