ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Un mic dejun sau o cină în cer", cu Ateneul Român şi Palatul Regal la picioare: o experienţă pe care o puteti trăi în acest week-end în Bucureşti. Dacă nu aveţi rău de înalţime.

Un meniu sofisticat, muzică clasică şi un vin regal vă pot face să uitaţi că vă aflaţi pe o platformă suspendată la 50 de metri deasupra pământului. Masa de 22 de persoane e ridicată cu ajutorul unei macarale, potrivit tvr.ro.

În mijlocul mesei, legaţi cu centuri, sunt cei care au grijă de buna dispoziţie a mesenilor: bucătarul-şef, chelnerul şi Alexandra, fata cu vioara. Evenimentul "Dinner in the sky" are loc în Piaţa Palatului din Capitală, o zonă plina de istorie, cu o privelişte care lasă impresia că te duce înapoi în timp.

O cină completă durează o oră, iar preţul nu este pentru orice buzunar. Sau puteţi opta pentru un mic dejun, când staţi suspendaţi doar 45 de minute, potrivit tvr.ro.