ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În emisiunea "Tucker Carlson Tonight", de aseară, comentatorul Fox News, Tucker Carlson l-a intervievat pe Dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei de vaccinare cu ARNm, cu privire la opinia sa că vaccinurile anticovid nu sunt sigure pentru anumite persoane și la modul în care YouTube l-a cenzurat pentru că a discutat despre siguranța vaccinurilor, anunță The Defender

YouTube a retras un episod al podcastului Dark Horse care conținea un interviu cu Malone, în ciuda faptului că Malone este probabil "cea mai calificată persoană de pe planetă" pentru a discuta despre riscurile vaccinurilor, a explicat Carlson. "El a ajutat la crearea tehnologiei ARNm folosită în vaccinurile COVID".

Malone i-a spus lui Carlson că este preocupat de siguranța vaccinurilor în cazul tinerilor care prezintă un risc de a se îmbolnăvi grav sau de a muri din cauza COVID.

Comentariul lui Malone a fost făcut după ce, săptămâna aceasta, la 24 de ore după ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a actualizat ghidul privind cine ar trebui să primească vaccinul COVID - cu această declarație: "Copiii nu ar trebui să fie vaccinați pentru moment" - OMS a eliminat declarația. Ghidul revizuit spune acum că vaccinurile sunt "adecvate pentru utilizare" de către copii "cu vârsta de peste 12 ani".

Malone i-a spus lui Carlson:

"Una dintre preocupările mele o constituie faptul că guvernul nu este transparent cu noi. Sunt de părere că oamenii au dreptul să decidă dacă acceptă sau nu vaccinurile, mai ales că acestea sunt vaccinuri experimentale. Acesta este un drept fundamental care are de-a face cu etica cercetării clinice".

Știm că există riscuri, dar este greu să le evaluăm, deoarece guvernul nu captează datele "suficient de riguros", a spus Malone. "Nu avem informațiile de care avem nevoie pentru a lua o decizie rezonabilă".

Malone a spus că analiza riscurilor și beneficiilor nu a fost făcută.

"În mod normal, în acest stadiu, Comitetul consultativ privind practicile de imunizare al Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor ar fi efectuat aceste analize de risc-beneficiu", a spus Malone. "Acestea ar fi fost bazate pe date și pe știință. Nu sunt în acest moment".

Carlson a evidențiat, de asemenea, un studiu norvegian care leagă vaccinul Pfizer de decesele rezidenților din căminele de bătrâni.

Studiul a constatat că, din primele 100 de decese raportate la rezidenții din căminele de bătrâni care au primit vaccinul Pfizer, 10 au fost "probabil" datorate vaccinului. Alte 26 de decese au fost "posibil" cauzate de vaccin, au declarat autorii studiului.
 
 Videoclipul poate fi urmărit AICI