ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziua Ziaristului Român, eveniment devenit tradiție pentru UZPR, se află la a șaptea ediție, care va fi celebrată astăzi, 28 iunie, la Studioul ”Bernea” al Muzeului Țăranului Român de pe Șoseaua Kiseleff nr.3, începând cu ora 12.00.

În cadrul celebrării, se vor decerna premiile ”Eminescu Ziaristul”, dar și alte distincții importante acordate unor personalități din spațiul public românesc, care s-au remarcat prin activitatea și performanțele culturale, științifice sau civice, precizează comunicatul UZPR.

”Evenimentul „Ziua Ziaristului Român” va fi punctat și susținut cu momente literar-muzicale. Decernarea Premiilor „Eminescu Ziaristul” se află la a noua ediție.

Vor participa, în calitate de premiați și invitați, ziariști de top din mass media românească și personalități importante ale vieții publice. 

Intrarea este liberă, în limita locurilor impuse de pandemie”, se mai arată în comunicat.