ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un ziarist cu pretenții de umorist tânjește după anii de prigoană comunistă, în care preoții erau duși la canal și înfundau pușcăriile, devenind carne de tun pentru torționari. Ovidiu Eftimie, redactor-șef la revista Times New Roman, lansează pe Facebook un atac abject la adresa creștinismului românesc și a preoților, pe care i-ar vrea din nou în temnițe. Iar el ar fi încântat să devină un nou Vișinescu, gata să ia la pumni slujitorii Bisericii.

Ce alte frustrări l-or apăsa pe Ovidiu Eftimie greu de ghicit. „Creștinismul face tot posibilul să ajungă din nou cu bărboșii în temnițe. Cu bucurie aș deveni un al doilea Vișinescu, să bat popi până îi fac pesmet”, a scris Eftimie. Care ține să spună, reacționând la un comentariu, că „nu mă obligă nimeni, e o plăcere să bați un popă, trei sferturi din țara asta s-ar înscrie la acest sport”, a scris Ovidiu Eftimie pe Facebook.