ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT EXACT ACUM UN AN, PE 9 DECEMBRIE 2021, ȘI REPUBLICAT ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA 2021

Jurnalistul Mădălin Pribu observă: „TRIPLU VACCINATĂ, ALEXANDRA PĂCURARU ESTE PANICATĂ SĂ NU AJUNGĂ LA ATI INFECTATĂ DE UN NEVACCINAT” (eventul neprotejat). Prompterista preferată a lui Vasile Bănescu, vaccinatul de la Patriarhie, a emis noi perle pe „sticla” unde se întinde seară de seară.

„Alexandra Păcuraru cea vaccinată de 3x:

"Nu îl înțeleg pe Arafat, nici pe Rafila; în loc să înăsprească restricțiile pe modelul Europei civilizate, ei relaxează! Incredibil!

Îmi este frică să mai intru pe magazine și restaurante ca sa nu dau peste un nevaccinat sau un fals testat!

O sa merg cu teamă pe stradă să nu mă infectez și să ajung la ATI. Nu îmi mai trimit copiii la școală, e inadmisibil!

Eu mă așteptam să se impună vaccinarea obligatorie și să se introduca noi restricții pentru nevaccinați, să le fie interzis accesul și în magazine, dar uite ce face Guvernul... mi-e rușine că sunt româncă, suntem rușinea Europei!" - este citată prezentatoarea TV de la Realitatea Plus, televiziunea de buzunar a infractorului Maricel Păcuraru, întâmplător tatăl ei.

Alexandra Beatrice Păcuraru s-a mai remarcat și în trecut prin inteligența sa debordantă întinsă pe micul ecran. De exemplu, ea a găsit anul trecut soluția pentru traficul din Capitală: „Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu de exemplu am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri.”

Citiți și Alexandra Păcuraru, derapaj grav în direct: Din cauza nevaccinaților avem spitalele copleșite, spitalele pline

Totodată, Sorina Matei face o piruetă nu prea armonioasă pentru corporalitatea ei deontologică. Dacă în urmă cu câteva luni condamna vaccinarea obligatorie (captură mai jos), azi se dă în stambă înjurând 60-70% dintre români laolaltă cu savanți de talia lui Sucharit Bhakdi sau Luc Montagnier, premiat Nobel pentru medicină, stele palide pe lângă farul călăuzitor Raed Arafat și organele lui sunătoare.

Adriana Vitan Balint comentează: „Uitați mostră de comportament schizoid, că tot vorbeam.

Acum nici 5 luni, tăntița asta ne spunea că se încalcă drepturile omului cu vaccinarea obligatorie cu un vaccin ineficient și acum face apologia vaccinului.

Ce s-a întâmplat din iulie până acum? E simplu! A fost scoasă din foame, la propriu, de Sirbu și angajată la Aleph, televiziunea aia care pune subtitrari de la filmele porno la știri, în timp ce citește o căpățână de pe prompter.”

Sorina Matei, azi, ca penibilă Eurocomunicatoare:Mulți antivaxxeri nu sunt în stare să citească un rând până la capăt. De gândit, nici atât. Unii nici nu știu să scrie. Sunt conspiraționiști, plini de fakeuri și încuiați la minte. Nu verifică nimic, nu știu unde să caute informația validă. Pentru că în general nu cunosc nicio limbă străină, nu au proprietatea cuvintelor, orice legătură cu realitățile internationale îi disperă, sunt violenți, știința îi urcă pe pereți, trăiesc din auzite și din rețele informale, biserica Marelui Alb îi ține captivi în peștera rudimentarului. Se uită doar în gurile unor nebuni care-i manipulează grosier și nu scot decât înjurături. Și alea nearticulate sau scrise cu greșeli. Pun vieți în pericol prin inconștiența lor. Rețeaua Șoșoacă e un fel de rețea a deceselor. No wonder, analfabetismul funcțional din România depășește 50%.”

Sorina Matei, în iulie 2021 și, mai jos, în decembrie 2021:

Sorina Matei, șarje de sărbători:

5 decembrie 2021:

 

6 decembrie 2021:

7 decembrie 2021: