Subiecte: Asigurare medicală

Pro Vita București, reacție dură: Nelu Tătaru, CULMEA ABJECȚIEI politice și umane. Asociația reclamă nivelul subuman la care s-a ajuns în negocierile PNL-PSD cu privire la Certificatul de vaccinare anti-constituțional

„De la începutul pandemiei a ieșit la iveală tot ce e mai rău și mai otrăvitor în oameni. Mai ales în oamenii politici. Culmea abjecției a fost atinsă, deocamdată, de fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Îl știți, e cel care anul trecut voia ca legea să prevadă decăderea din drepturi a părinților care refuză vaccinarea copiilor.”

Foto: Playtech.ro

Cornelius Florin: Vaccinurile au fost cumpărate majoritar din banii nevaccinaților. Cine scoate sabia, de sabie va muri. NU MAI VREAU SĂ PLĂTESC CONTRIBUȚIA DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SĂNĂTATE (CASS)

Cele aproximativ 2 miliarde de euro plătite sau care urmează a fi plătite pentru cele 120 de milioane de doze să fie suportate exclusiv din buzunarul celor (presupus) 37% imunizați. Un calcul rapid: 2 miliarde euro / 6,681,072 imunizați până astăzi = 299 euro, aproape 1500 lei. Hai că nu e mult, parcă e preț de Black Friday cu reducere.