Subiecte: Explozie club Colectiv Bucureşti
Foto: Kanal D

Col. (r) Daniela Tobă: ”Arafat minte de stinge, cu o nonșalanță care frizează patologicul.” Expunerea SERIEI DE MINCIUNI de la ”Raportul” privind incendiul de la Crevedia, când au fost răniți cei mai mulți militari pe timp de pace din Istoria României

Arafat era îmbrăcat, la intervenție, în haine civile cu mult sintetic în compoziție, rapid inflamabile dacă ar fi ajuns vreo scînteie la el. Așa încît, pentru ce naiba purta cască?? Îi era frică să nu-l pocnească cineva peste scăfîrlie sau de ce??

Captură EuroNews - Momentul celei de a doua explozii de la stația GPL din Crevedia

CARNAGIU: Oamenii au ars de vii în exploziile de la Crevedia. Aproape 60 de victime arse și un deces confirmat. Un nou COLECTIV? USR atacă violent PSD. Bucureștenii avertizați! ARAFAT era să ne omoare și ziariști!

Sâmbătă, 26.08.2023, în jurul orelor 18.50, la o stație GPL din comuna Crevedia, pe DN 1 A, a avut loc o explozie. La două ore distanță a avut loc o nouă explozie, iar numărul victimelor crește alarmant. 26 de pompieri au fost răniți, unul dintre ei fiind în stare gravă.

ARAFAT, JUDECAT! Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, un tânăr de 22 de ani care a murit la trei săptămâni de la incendiul din clubul Colectiv, cere anchetarea boss-ului MAI, ISU, DSU, DSP și SMURD. Subalterna lui Arafat, prinsă în Republica Moldova

La aproape șapte ani de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă, bărbatul vrea explicații din partea lui Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul de Interne, unul dintre decidenții-cheie la momentul catastrofei soldate cu moartea a 65 de persoane.

Atacat murdar de Arafat, Ion Cristoiu face o pledoarie pentru libertatea totală de exprimare. E „fake news” că Uniunea Europeană a greșit cu vaccinurile? De ce? CAZURILE din care Arahat a ieșit mereu „nevinovat”

Fondatorul celui mai citit cotidian de după 1989 atrage atenția și asupra lucrăturii „cioaclei-apocaliptice” Beatrice Mahler care e posibil să-și fi regizat pseudo-incendiului de la Marius Nasta în cadrul unei operațiune penibile de spălare a „intangibilului” Arafat. Personaj care trebuia demis până acum pentru gestionarea lamentabilă a unor crize soldate cu numeroși morți, între care și recenta victimă de la Constanța, care putea scăpa cu viață, după cum a afirmat Ion Cristoiu și la AlephNews.

RECVIEM PENTRU UN VIS # COLECTIV. Mărturisirea unui ex-rocker nebun după Hristos

Tinerii de la #Colectiv au fost uciși cu intenție; iar spre stupefacția generală, tineretul care a ieșit pe străzi nu a cerut să se facă dreptate, ci să se mai facă o nedreptate, adică au strigat împotriva Celui Drept. O asemenea rătăcire este mai tristă decât moartea fizică. Moartea spirituală a tineretului este cu adevărat prilej de doliu național. Dar din moartea spirituală se poate învia: prin Hristos.

Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României, a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.